Сонцезахисний bb крем із spf 50+ матуючий для комбінованої та жирної шкіри floslek, 30 мл/312005

Під замовлення
Нове
Некомедогенний водостійкий ВВ крем із максимально високим захистом SPF 50+ та м’якою консистенцією ефективно протидіє шкідливому впливу ультрафіолету. Продукт працює як ВВ крем: вирівнює тон шкірного покриву та надає свіжого красивого кольору, бездоганно поєднуючись з природним тоном вашої шкіри. Легка текстура ВВ крему не липне та не лишає розводів. Підходить для щоденного використання як влітку, так і взимку. Показання: комбінована та жирна шкіра, догляд, захист і б’ютіфікація обличчя, дуже високий захист від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. Догляд за татуюваннями та захист фарб від вицвітання. Дія: ідеально підходить в якості легкого багатофункціонального крему¹. Адаптується до кольору шкіри¹, миттєво покращує її зовнішній вигляд¹, приховує недоліки та почервоніння¹, зменшує виділення шкірного сала¹, перешкоджає закупорюванню пор¹, створює невидимий фініш¹. Не робить шкіру блискучою¹. Запобігає почервонінням¹ і дарує відчуття повного комфорту¹. Інтенсивно зволожує¹, відновлює еластичність¹, робить шкіру м'якою та оксамитовою на дотик¹. Ефект: фантастичний зовнішній вигляд із першого застосування! Шкіра захищена від негативного впливу ультрафіолету². Надзвичайно красива, матова, з ледь помітним пудровим фінішем¹, ідеально зволожена¹, без видимих дефектів і почервонінь¹. ¹аплікаційні проби (результати) ²інструментальні тести (результати) Себорегулюючі та заспокійливі компоненти: EcoSun Pass® - правильно підібраний набір із трьох сучасних УФ-фільтрів (UVA та UVB), який відповідає критеріям оцінки впливу продукції на навколишнє середовище та ефективності захисту від сонця. Ніацинамід - зменшує схильність шкірного покриву до появи недоліків і зміни кольору (пігментації), заспокоює й зволожує. Екстракт дріжджів - пригнічує діяльність сальних залоз, зменшує утворення чорних цяток, забезпечує в'яжучу дію. Продукт дерматологічно протестований. Виготовляється згідно з міжнародним сертифікатом PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Люди за етичне ставлення до тварин). Не містить масел, глютену, лактози, ГМО та шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ПОЛЬЩА
Застосування Для зовнішнього використання нанести крем рівномірним шаром на попередньо очищену шкіру або на крем/сироватку як останній крок процедури догляду, за 30 хвилин до виходу на сонце. Повторювати нанесення впродовж дня, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або стирання/змивання крему.
Застереження Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-15:00), а також користуйтеся засобами з необхідним саме для вашої шкіри рівнем захисту. Тривале перебування на сонці є серйозною загрозою для вашого здоров'я. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє