Сковорода из диска бороны для жарки на костре 40 см, 50 см з нового диска борони!знімні ручки

Під замовлення
Нове
Сковорода+крышка+чехол 40 см - 1100 грн
Сковорода+крышка, 40 см - 845 грн
Отдельно сковорода, 40 см – 669 грн
крышка 40 см - 210 грн
Отдельно чехол, 40 см - 255 грн
Сковорода+крышка+чехол 50 см - 1375 грн
Сковорода+крышка, 50 см - 1050 грн
Отдельно сковорода, 50 см – 775 грн
крышка 50 см - 275 грн
Отдельно чехол, 50 см - 325 грн
Є можливість продавати чохли з надписами. Надписи є дуже якісно зробленими і не зітруться. Є 7 видів малюнків. Чекати не потрібно,вони вже готові і вже в наявності.
P. S. Тобто, чохол на 40 см без малюнку коштує 225грн, а з надписом 360 грн, чохол на 50 см без малюнку 325 грн, а з малюнком 380 грн.

Сковорода з диска борони для смаження на відкритому вогнищі повинна бути міцною і як слід прокаленою, інакше товстий шар нагару, пригорілі страви і зіпсований відпочинок вам забезпечені. Сковорода з диска борони - ідеальний варіант для смаження мяса, риби або овочів на багатті. На полюванні або риболовлі, у поході або на пікніку - куди б ви не відправилися, візьміть її з собою і насолоджуйтеся комфортним і смачним відпочинком!
Багато умільців відчайдушно намагаються зробити сковороду з диска борони своїми руками, однак спроби, як правило, марні. По-перше, купити диск борони без отвору посередині, а саме такий і потрібен, досить складно. А, по-друге, виготовити і ретельно прожарити сковороду в домашніх умовах завдання не з легких. Готова сковорода з диска не потребує додаткової обробки, відразу після покупки її можна використовувати. А міцний брезентовий чохол-сумка, який йде в комплекті, дозволить зручно і просто перевозити сковороду і захистить її покриття від подряпин і забруднень при транспортуванні і зберіганні!
Вибирайте і замовляйте сковороди Садж з диска, маленькі, середні і великі сковороди для багаття в комплекті з кришкою або без!
.
Памятка користування сковородою для пікніку
????????????
Майже кожен приємний відпочинок на природі супроводжується смачними стравами, приготованими на вогні. Не важливо де ви відпочиваєте, на дачі, в лісі, біля води - мангал або похідна дискова сковорода зроблять ваш відпочинок ще краще! Наші товари виготовлені в Україні з матеріалів кращої якості, безпечні і зручні.
Що це за сковороди і в чому їх особливість? ????‍????????
Сковороди виготовлена ​​з диска борони (якщо що, борона це сталевий диск, який використовується для розпушування і перемішування землі). Сковороду з такого диска можна виготовити в двох варіантах - з нового диска і диска б / у.
Відрізнити їх дуже просто: сковороди з нового диска не мають отвори по центру і встановлюються на ніжки. Сковороди з диска, що був у використанні мають отвір по центру (через нього борона збиралася в батареї для роботи), а встановлюються на одну ніжку, яку необхідно закапувати в грунт.
Всі наші сковороди виготовлені з нового диска борони! Це безпечніше для використання і набагато зручніше!
Кому буде корисна сковорода з борони?????️????
Мисливці, рибалки, туристи і просто любителі відпочинку на свіжому повітрі обовязково оцінять зручність і комфорт використання дискової сковороди. Сковороди виготовлені зі сталі вищої якості і пройшли спеціальну обробку харчових маслом. Продукти не пригоряють при готуванні, а страви виходять апетитними і з особливим ароматом димку.
Наші сковорідки особливе, вони виготовлені з нового диска, взятого прямо з заводу виробника. Кожна сковорода має по 3 стійкі ніжки, це допоможе вам без зайвих зусиль встановити сковороду на будь-якій поверхні. Також сковороди мають знімні ручки, а на додаток ви можете придбати кришку і чохол.
Як доглядати за дисковою сковородою?????????????
Перед використанням сковороди ми рекомендуємо обполоснути її водою, без миючих засобів. Поставити на вогонь, налити свіжої оливи, або жиру, розігріти масло, "ганяючи" його по сковороді. Коли на сковороді зявиться невеликий димок масло необхідно замінити на свіже і вже на ньому смажити продукти.
Після використання сковороду потрібно протерти газетою або ганчіркою, щоб прибрати залишки їжі. Шкребти сковороду не потрібно. Зберігати необхідно із залишками масла, після приготування. При тривалому зберіганні, без використання, рекомендуємо промаслити всі комплектуючі маслом з першої прожарювання і загорнути в папір. Зберігати сковороду необхідно в сухому приміщенні.

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
669 грн
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє