Слінг шарф багатофункціональний original n17 "еко"zaffiro womar ( польща)

Під замовлення
Нове
Багатофункціональний хустку призначений для дітей вагою від 3,5 до 15кг. (від дня народження до 2 років).

Багатофункціональний хустку призначений для дітей вагою від 3,5 до 15 кг.
(від дня народження до 2 років).

Хустка Еко є найбільш універсальним щодо можливості укладання в ньому дитини.
Від дня народження можна в ньому носити крихітку в лежачій позиції, колискової і напівлежить, у вертикальній позиції або на стегні від моменту, коли дитина почне самостійно тримати голівку, в сидячою позиції передом до навколишнього світу для старших малюків і за спиною для дітей більше року.
Хустка був виконаний з легкого, безпечного для дитини бавовни.
Сплетіння забезпечує гнучкість і витривалість матеріалу, який точно огортає і підтримує малюка і рівномірно розкладає його вагу на плечах і стегнах несучої особи, розвантажуючи при цьому хребет.
Голівка дитини при цьому відповідним чином підтримується, суглоби не обтяжены, при цьому зберігається природна форма хребта.
Хустка Еко незамінний під час довгих прогулянок і подорожей, а мамі гарантує можливість зберегти інтимність під час годування.
Завдяки спеціально позначеному засобу, зв'язування хустки стає ще більш легким, а його модний, оригінальний фасон дозволяє стати привабливим додатком гардеробу для кожної мами.

Межі дитячого ваги для рюкзаків-кенгуру і слінгів Знайомлячись з пропозицією слінгів і рюкзаків-кенгуру фірми Womar, Ви знайдете інформацію про призначення продукту.
Зокрема, інформацію, що стосується цифр, що визначають вік і вага малюка. Сподіваємося, що це допоможе зорієнтуватися батьків у можливості призначення даної моделі. Зазначені вагові параметри – 13 кг в основному відповідають оптимальному вазі дитини віком від 2 до 3 років. Під час піклування за дітьми в цьому віці, можна продовжувати успішно користуватися нашими аксесуарами. Тому з нашого боку це тільки пропозиція щодо віку і ваги дитини. ЦЕ НЕ ІНФОРМАЦІЯ ПРО МАКСИМАЛЬНОЇ ВАГОВІЙ НАВАНТАЖЕННІ НА НАШІ РЮКЗАКИ-КЕНГУРУ І СЛІНГИ. Вагова навантаження і міцність цих продуктів насправді набагато вище і досягає максимум до 35 кг.

Батько дитини усвідомлює важливість, відповідальність за його комфорт та його майбутнього. Дослідження показують, що батьки носять своїх дітей , не тільки раді задоволення їх природну потребу в близькості, і посилюється сильної зв'язком і забезпечити вашій дитині міцну основу для подальшого розвитку психічного і емоційного. Малюк відчуває себе в безпеці і цікавість пізнати світ з точки зору батьків. Це також було доведено, що носіння дитина носиться зменшує дискомфорт, викликаний коліками і прорізування зубів. Тому екологічно став символом відповідальних і далекоглядних батьків. Це інвестиції в комплексне розвиток дитини на початку його шляху до дорослого життя.



Слінг шарф мнокофукциональный N17 Еко створений для всіх батьків знають про своїх відповідальної ролі і переслідуючи ідею батьківських в безпосередній близькості. Продукти для людей, які знають, що їхні діти в перші моменти життя найважливіше почуття близькості, тепла, безпеки і знайомий запах одного з батьків.

Слінг шарф мнокофукциональный N17 Еко є результатом багаторічного досвіду і зусиль до нього, щоб принести Вам надійний продукт , які успішно створюються 23года. Це завдяки їх якості,створений з екологічно чистої сировини, практичності і простоти використання ви можете насолодитися загальної інтимності і робити те, що раніше не могли собі дозволити. Спільні прогулянки, вільна купівля або звичайна метушня з вільними від тягаря руками справжній комфорт для активної мами і тата.

Надсилаючи Вам закладки екологічних ідей, якими ми хочемо підтримати активну виховання. Ми знаємо, яке велике задоволення дає батькам можливість провести час разом у русі, подорожі, ходьба або покупки. Ми хочемо, щоб супроводжувати Вас у будь-який момент розвитку немовлят і зробити це важкий період, ви знайдете деякі перепочинок завдяки нашій продукції .




Носіння близькість не виключно для матерів. Це також є проблемою для тата ― турботливий гід, який активно бере участь в житті дитини, показуючи йому світ. Створюючи екологічно носії хотів дати новий вимір і якість, вчинене і відповідального батьківства, носячи їх дітей і раннє побудувати емоційний зв'язок з ними. Результатом є поєднання відданість, близькість і чоловічого стилю, який повинен бути поданий.
Слінг шарф мнокофукциональный N17 Еко не тільки стиль і комфорт. Це також ергономіка, завдяки якій ви можете бути впевнені в здоровому розвитку вашої дитини. Вона виникла в консультації з фахівцями ― лікарями, педіатрами, хірургами-ортопедами та фізіотерапевтами. Наша команда дизайнерів створила продукт під їх контролем, який задовольняє всім стандартам сучасної перенесення ергономічної для немовляти. Спеціально форму тіла і сидіння повністю підтримуємо хребет дитини і дозволить розміщення ніг в природному для малюка до "жабка".Для цього ергономічним дизайном і продуманим розташуванням воздухопроникающего матеріалу дозволяє повітрю вільно циркулювати і запобігати перегріванню в спекотні дні.

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
kinderbaby
На Клумбі 14 роки
Більше 90 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней