Смарт годинник, смарт часы т500 plus. розумний годинник smart watch t500+ ,в стилі apple watch

Під замовлення
Нове
Смарт годинник T500+Plus

В наявності чорні, білі, рожеві.

Серед безлічі модних і функціональних розумних годин варто розглянути смарт годинник T500+ Plus. Дана модель являє собою пристрій з безліччю корисних функцій, яка може стати альтернативою дорогим брендовим аксесуарів від Samsung, Apple.

Переваги та особливості моделі
Смарт годинник виконаний у лаконічному, строгому класичному дизайні, вони підійдуть як чоловікам, так і жінкам. Придбати T500+Plus можна в 5 кольорах — рожевому, червоному, синьому, чорному, білому. Перевагою даної моделі є знімний ремінець, який можна замінити самостійно на будь-який, відповідний за розміром. На руці він кріпиться за рахунок регульованої застібки на кнопці. Ремінець виконаний з м'якого силікону.

Смарт годинник T500+Plus оснащені зручним сенсорним дисплеєм з діагоналлю 1,75 дюйма і роздільною здатністю 380х385. Такі параметри дозволяють зберегти оптимальний баланс між якістю зображення і габаритами годин. При цьому користувач може відрегулювати яскравість і насиченість екрану в настройках. Корисною особливістю T500+Plus є функція розумного поділу екрана — режим декількох вікон. За рахунок нього за допомогою свайпа вправо з основного екрану годин можна отримати доступ до вікна з погодою, датою і швидким доступом до основних додатків. Закрити режим можна закрити зробивши свайп " вліво або за допомогою натискання на вільному просторі екрану.

Дана модель оснащена практично всіма функціями звичайного фітнес браслета — крокоміром, датчиком серцевого ритму, моніторингом сну, лічильником калорій. Разом зі спортивними можливостями пристрій відкриває перед користувачем безліч інших корисних функцій при підключенні смарт годин до смартфону. Ви можете приймати і здійснювати дзвінки, отримувати повідомлення, управляти камерою, користуватися голосовим помічником, а також захистити свою інформацію за допомогою пароля на годиннику. Для більшості таких функцій необхідно підключення по Bluetooth, для додаткових налаштувань і більш комфортного керування пристроєм може знадобитися спеціальний додаток, зазначений в інструкції виробником годин. Пристрій не підтримує SIM-карти — дзвінки та повідомлення можна приймати тільки після синхронізації зі смартфоном.

Смарт годинник T500+Plus оснащені літієвим акумулятором, ємність якого знаходиться в межах 120-180 маг. Пристрій не варто занурювати у воду — аксесуар має стандартну водонепроникність для моделей з зовнішніми датчиками.

Основні функції смарт годин T500 Plus:
Захист від води та пилу IP67
Вимірювання артеріального тиску (тонометр)
Рівень кисню у крові
Датчик серцевого ритму
Оповіщення про дзвінки, СМС, повідомлення з соц. мереж
Управління музичним плеєром
Крокомір, Лічильник калорій, Моніторинг сну
Будильник, Калькулятор
Знімний ремінець

Комплектація SmartWatch T500 Plus:
Годинник T500+ Plus Чорні
Силіконовий ремінець
Магнітна зарядка
Інструкція користувача
Фірмова упаковка

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
TrenDS
На Клумбі 5 роки
Більше 10 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє