Сонцезахисні засоби - олії, молочко, spf 30-45 від gz-store

В наявності
Нове
Натуральне сонцезахисне масло можна використовувати для тіла та обличчя. Це універсальний продукт із невеликим рівнем SPF, тому варто подбати про додатковий захист тих ділянок тіла, засмага на яких особливо небажана.
Якщо вам потрібний вищий рівень SPF, то найкраще підійде сонцезахисне молочко. Його легка текстура поступово розподіляється по шкірі. Також у нашому каталозі є молочко, яке застосовується після сонячних ванн. Це не звичайний сонцезахисний крем, а засіб, який заспокоїть шкіру, забезпечить регенерацію та зволоження клітин після пляжу.
Для правильної підготовки до літнього сезону потрібно запастись арсеналом сонцезахисних засобів. У нашому каталозі представлено все необхідне, щоб отримати рівномірну, красиву та, головне, безпечну засмагу.

Молочко сонцезахисне

SPF 50 Ціна 365 грн. - 100 мл

SPF 45 Ціна 349 грн. - 100 мл

SPF 30 Ціна 326 грн. - 100 мл

Гіпоалергенне сонцезахисне молочко рівномірно розподіляється, тому його можна використовувати як крем для засмаги. Фільтри надійно захистять епідерміс від сонця, виключить появу опіків та пересихання шкіри. Використовуйте щодня перед кожним виходом на сонечко чи пляж, і ваша шкіра стане зволоженою, шовковистою та доглянутою з рівномірним гарним тоном.

Молочко після засмаги заспокійливе
Ціна 238 грн. - 100 мл
Ніжне молочко, що прибирає почервоніння після засмаги. До складу продукту входять олії чорного кмину, виноградної та абрикосової кісточок. Вони знімають печіння та запалення, а також сприяють швидкій регенерації шкіри. Інші натуральні компоненти – екстракт алое та гідролат лаванди – насичують клітини вологою, не допускають пересушування.
Крем після засмаги добре вбирається. Він підходить для всіх типів шкіри, включаючи схильну до алергії.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Купили сонцезахисні засоби, але переживаєте про захист від сонечка для волосся? Маселко для волосся рапунцель - не жирніть, у спрейчику для використання після миття волосся, змивати не треба, дуже зручне =) https://kloomba.com/o/maslo-dlya-volos-rapuncel-35837771/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Молочко солнцезащитное

SPF 50 Цена 365 грн. - 100 мл

SPF 45 Цена 349 грн. - 100 мл

SPF 30 Цена 326 грн. - 100 мл

Гипоаллергенное солнцезащитное молочко равномерно распределяется, поэтому его можно использовать и как крем для загара. Фильтры надежно защитят эпидермис от солнца, исключит появление ожогов и пересыхание кожи. Используйте ежедневно перед каждым выходом на солнышко или пляж, и ваша кожа станет увлажненной, шелковистой и ухоженной с равномерным красивым тоном.

Молочко после загара успокаивающее
Цена 238 грн. - 100 мл
Нежное молочко, убирающее красноту после загара. В состав продукта входят масла черного тмина, виноградной и абрикосовой косточек. Они снимают жжение и воспаление, а также способствуют быстрой регенерации кожи. Другие натуральные компоненты – экстракт алоэ и гидролат лаванды – насыщают клетки влагой, не допускают пересушивания.
Крем после загара хорошо впитывается. Он подходит для всех типов кожи, включая склонную к аллергии

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
365 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє