Сп artbooks книг виммельбухи билингвы издательства

В наявності
Нове
Ожидаются новинки от издательства Artbooks

Великий віммельбух аеропорт - цена по предзаказу 195 грн

В аеропорту стільки всього відбувається! Хоч куди глянь — повно пасажирів і тутешніх працівників. І в кожного з них своя історія. Ти зможеш помандрувати разом з відпочивальниками та дізнатися, як усе влаштовано в аеропортах і літаках. Роздивляйся різні літаки та спостерігай, як працюють пілоти. Від реєстрації на рейс — і аж до місця призначення. Весела відпустка починається!

Великий переліт (квест-книга с волшебным стеклышком) - цена по предзаказу 127 грн



Запрошуємо вас у велику подорож! Разом з маленькою, але сміливою пташкою Червонодзьобиком ми перелетимо аж на інший бік земної кулі. Повз ліси, міста і льодовики ми дістанемось кінцевої мети нашої подорожі і потрапимо у далекі джунглі. Проте приготуйтесь до чогось надзвичайного! Чарівне скельце допоможе відшукати усі таємниці, які приховує мандрівний щоденник маленької пташки. Ілюстратори Аґата Демуа та Венсан Ґодо створили чарівний світ, в якому завдяки оптичним ілюзіям можна знайти багато дивовиж, яких не видно неозброєним оком!

Спи міцно, моє будівництво - цена 127 грн

Ох і напрацювалися за день сумлінні машини: вантажний кран, бетонозмішувач, самоскид, бульдозер і екскаватор. Настав час відпочинку, будівництво засинає. Уперше українською бестселер New York Times — найкраща «сонна» книжка для малечі «Спи міцно, моє будівництво».Автор: Шеррі Даскі Рінкер Ілюстратор: Том Ліхтенгелд

Весняні пригоди білченяти - цена 127 грн

Настала весна! На деревах з’являються листочки, усюди видніються милі квіточки. А Білченя тішиться та шукає друзів, щоби разом побавитися. Під час весняної прогулянки можна натрапити на багатьох звіряток, і кожне з них чимось відрізняється від Білченяти. Хтось малий, а хтось великий, дехто швидкий, а дехто повільний. З ким же погратися Білченяті? А зможеш знайти гусеницю на кожній сторінці? Книжка-гра для цікавого розглядання. Спонукає шукати відмінності між звірятами, сприяє лексичному розвиткові малюка.

Так же в сп участвуют книги
Зоопарк виммельбух 225 грн

Що чує Кошеня? Велика книга звуків. Вімельбух 234 грн

АВТО Вімельбух 211 грн

Авто виммельбух русский 211 грн

Згори вниз 265 грн

На будівництві 200 грн

Жива книжка - 198 грн

Славні професії борсука - 67 грн

Мої каракульки! - 111 грн

Раскраска «Одесса» - 58 грн

Коко та маленька чорна сукня - 108 грн

англійська-українська: Комахи, тварини в африці, морські тварини, птахи, африканські тварини, домашні тварини, тварини ферми - 49,5

ПС цены предварительные, скидка считается от заявленной наперед издателсьтвом.

Цены могут меняться в большую и меньшую сторону согласна прайса издательства.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
knigi_detyam
На Клумбі 11 роки
Більше 100 продажів