Swimbest германия жилет 1.6-3 р. 20 кг. для плавания детский плавання

В наявності
Б/В
Фірма SwimBest Германия
Вік 1.6-3 роки до 20 кг. Жилет на море або басейн. Стан дуже хороший.
Опис з офіційного сайту:

8 знімних поплавків - допомагають користувачеві поступово ставати міцнішим і ще більше. впевнений у плаванні.

Зберігає руки вільними, щоб допомогти навчитися правильно плавати.

Допомагає зберегти вашій дитині тепло.

Забезпечує 100% захист від сонця на ділянках, покритих курткою для плавання.

М'які та зручні для носіння.

Можна використовувати в басейні, на пляжі

Чудова якість за чудовою ціною.
Куртки для плавання SwimBest створені для того, щоб дозволити вашій дитині насолоджуватися водою та допомагати навчитися плавати. Куртка забезпечує плавучість навколо грудей дитини, де є природна плавучість, і допомагає тримати дитину на плаву. Цей тип плавання та підтримки дає дитині свободу використовувати свої ручки та ніжки, що допомагає підтримувати положення для плавання вперед. Це, у свою чергу, допомагає у навчанні та відпрацюванні правильних гребків без обмежень, які можуть надавати інші плаваючі пристрої, такі як нарукавні пов’язки.

Куртка для плавання SwimBest забезпечує цю додаткову підтримку завдяки своїй системі плавучості з 8 пінопластовими поплавками. Поплавці можна знімати, коли користувачі вміють плавати, або якщо на місці потрібна додаткова плавучість, наприклад, при виконанні гребка на спині.

Використання куртки для плавання SwimBest — чудовий спосіб доповнити уроки плавання. Діти багато чого вчаться на уроці, але потім їм потрібен час для практики. Можливість тренуватися, не турбуючись про те, щоб залишитися на воді, допомагає дітям швидше навчитися правильно плавати, що в кінцевому підсумку дасть вашій дитині свободу плавати без сторонньої допомоги.

Вони фантастичні для використання на святах, навіть для тих, хто вміє плавати, оскільки плащ-куртка SwimBest допомагає, якщо користується не найсильнішим плавцем або втомився, крім душевного спокою, він дарує мамі й татові спокій і навколо. зайнятий басейн. Це, звичайно, нічого не позбавляє від необхідності постійного нагляду.

Наші куртки виготовлені з високоякісного, м’якого та міцного неопрену. Вони також допомагають зберігати тепло, а також забезпечують захист від ультрафіолету понад 50 на ділянках тіла, які покриває куртка. Ідеально підходить для тих сонячних (або вітряних) пляжних днів.

Ми настійно рекомендуємо щільно прилягати, оскільки це зупиняє підйом куртки та забезпечує максимальну підтримку під час перебування у воді. Тому уважно ознайомтеся з наданим посібником із розмірів.

Будь ласка, ніколи не залишайте дитину без нагляду у воді та біля неї. Як і будь-який пристрій для плавання, це не рятувальний жилет, який запобігає утопленню, він призначений для підвищення природної плавучості під час плавання або навчання плаванню.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Swimbest (Свимбест)
Наличие в наличии
299 грн
kapelka
На Клумбі 11 років
Більше 100 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє