Кеди the north face m base camp sneaker оригінал , northfit р.44 нові

В наявності
Нове
йдуть без коробки

без дефектів

Доставка:
Відправляю Новою поштою по частковій (150 грн ,решта суми в наложному) або повній передоплаті Укрпоштою

US 10,5 , UK 9.5 ,EU 44 ,CM 28.5 довжина встельки від краю до краю 28,5 і шир.9.8

Стиль Iconic sneaker поєднується з мінімальним взуттям у Sneaker North Face для чоловіків.

Ідеально підходить для розслаблення спортивної ноги між пригодами, ці універсальні нові черевики для стилю життя включають мякі, але пружні ріпстопи і стійкі до стирання синтетичні бризковики і ковпачки для ніг.

Усередині лежать ліжка EVA, натхненні дизайном яйцевої скриньки для відмінного відчуття ніг та мякої стабільності. Подальші торкання включають затискну лапку для тригера і міцні гумові підошви для захоплення, а ретро-дизайн завершується коротким шнурівкою.

З позачасовим дизайном та довговічним виробництвом, кросівки для базового табору North Face Men – це черевик для життя, який побудований довше, сезон за сезоном.

Технології;

NorthFit

Місія NorthFit полягає у досягненні найкращої, найточнішої відповідності між ногою та взуттям людини або формою, на якій будується взуття.

Для цього ми співпрацюємо з англійськими шевцями з великим досвідом роботи, співпрацювали з атлетами North Face та консультувалися з лабораторіями та аналітичними центрами, щоб забезпечити облік найдостовірніших, які піддаються кількісній оцінці даних та останніх досліджень. Гори даних входять у кожну реалізацію NorthFit.

Наприклад, засновані на дослідженнях, наші шевці пристосувалися до великого ящика з пальцями в наших черевиках для витривалості, щоб пристосуватися до набряків. Вивчення майже 900 чоловіків і жінок показало значні відмінності у ширині кульки та пяти, висоті підйому та ширині. В результаті, жіноче взуття North Face має пропорційно унікальну конструкцію, ніж у чоловіків.

Таким чином, відкритий спортсмен може вірити, що найсучасніші наукові дані та досвід були враховані у комфорті та продуктивності, які вони можуть насолоджуватися за допомогою NorthFit.

Розміри
44
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд The North Face (the-north-face)
Наличие в наличии
Материал текстиль
Производство Китай и ЮВА
Длина стельки (см) 28,50
stok_z_germany
На Клумбі 5 роки
Більше 300 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 дней