Trespass soft shell / якісні демисезонні водовідштовхуючі кросівки 36р.(23,5см)

В наявності
Нове
Trespass INDRA - LADIES SOFTSHELL TRAINER / 36р.-по етикетці , довжина устілки - 23,5см
Особливості: висока водо-стійкість / міцна, гумова підошва / текстильна підкладка / надзвичайна гнучкість / міцна верхня конструкція.
Легкі , функціональні жіночі кросівки від популярного виробника спортивного одягу і взуття. Дана пара спортивного взуття добре підійде для будь-якого виду спортивної активності / для щоденної ходьби... Витримують не прості погодні умови. Ваші ноги будуть знаходиться в комфортному мікрокліматі, завдяки високому рівню водонепроникності і повітропроникності. Також , посилені носок і п'ятка. Надійна та гнучка , якісна підошва. Зручні язичок і шнурівка комфортно зафіксують взуття на нозі. Якісна текстильна підкладка добре вбирає вологу та її стрейчеві особливості добре облягають ногу . Мега зручне взуття! Верх: soft shell - сучасний винахід модної індустрії. У перекладі з англійської мови він переводиться як "м'яка оболонка". Це визначення несе в собі акцент на гнучкість матеріалу, яка особливо цінується при пошитті спортивних речей. Основними вимогами до одягу із цього матеріалу є безумовна свобода руху, стрейчеві властивості, повітропроникність або ж висока паропроникність, в залежності від мети застосування.

БЕЗ торгу! Ціна вказана зі знижкою / обмін НЕ цікавить! На даний лот додат.знижку НЕ роблю

Дивіться інші мої оголошення. Є цікаві, якісні, текстильні вироби для затишку у вашому домі. А також багато речей для дітей і дорослих. Пересилаю "Новою поштою", Укрпоштою та Justin. Умови знижок вказую в описі вище. Відправка товару за рахунок покупця. Якщо декілька речей замовлено - додатково роблю знижки чи подарунок:) Одяг - новий, куплений за кордоном (Італія, Німеччина, Канада, Греція, Франція, Англія ...) В дуже малій кількості є сток (вказую це в описі про товар). А також виставляю деякі речі своєї сім`ї в чудовому стані. Мені зручніше по предоплаті на карту Привату, але і з накладними платежами працюю (умови-запитуйте). Повернення товару - тільки за попередньою домовленістю!

Розміри
36
37
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Trespass (Треспас)
Пол для девочки
Наличие в наличии
Застежка шнуровка
Материал мембрана
Длина стельки (см) 23,50
ksenijaajinesk
На Клумбі 7 роки
Більше 300 продажів