Trespass kids / водовідштовхуючі демисезонні черевики / єврозима 28-29

В наявності
Нове
БУДЬ-ЛАСКА, перш ніж замовляти, уточнюйте наявність розмірів / читайте уважно текст оголошення / задавайте питання , відповіді на які немає в оголошенні... Шануйте свій та мій час:)

Залишились черевички тільки 28р.!!! (1пара) !!! БЕЗ торгу / обмін НЕ цікавить!

Waterproof - водонепроникні черевички / unisex (для хлопчиків і дівчаток). Витримують несприятливі погодні умови / високоякісне, дуже зручне взуття. Мають м'яку підкладку та устілку / конструкцію підтримки щиколотки. Зносостійка, гумова підошва дає хороше зчеплення з дорогою. Матеріал TEXMembran (водонепроникний і дихаючий матеріал / вверху - з мембранною конструкцією). На липучках, що дуже зручно і швидко - надійна фіксація. Черевики Trespass kids легко витримують непрості погодні умови та інтенсивну носку. Особливості:
- Підкладковий матеріал, вбирає вологу;
- Вбудована стабілізація гомілковостопного суглоба;
- Амортизуюча підошва EVA
- Сталевий легкий супінатор;
Заміри за запитом. Розміри: 28/29/31/32/33 Колір: Фіолетовий (близький, як на основних фото). Сезон: демисезонні / Евро-зима

- 28р.- по устілці - 17,6см (на ніжку, не більш 17,2см).
- 29р.- по устілці - 18см (на ніжку не більш 17,7см - продано!
- 31р.- по устілці - 19,5 см (на ніжку не більш 19,2см - продано!
- 32р.- по устілці - 20см (на ніжку не більш 19,7 см) - продано!
- 33р.- по устілці - 21см (на ніжку не більш 20,7см) - продано!

:heavy_minus_sign:Відправка даного товару - Нова пошта, Укрпошта, Justin
:heavy_minus_sign:Накладеним платижем відправляю, тільки з частковою передоплатою (не манше - 100,00грн) / відправка товару, в такому випадку, тільки - Новою поштою!

Дивіться інші мої оголошення. Є цікаві, якісні, текстильні вироби для затишку у вашому домі. А також багато речей для дітей і дорослих. Пересилаю "Новою поштою" та Укрпоштою. Умови знижок вказую в описі вище. Відправка товару за рахунок покупця. Якщо кілька речей замовлено - додатково роблю знижки чи подарунок:) Одяг - новий, куплений за кордоном (Італія, Німеччина, Канада, Греція, Франція, Англія ...) В дуже малій кількості є сток (вказую це в описі про товар). А також виставляю деякі речі своєї сім`ї в чудовому стані. Мені зручніше по предоплаті на карту Привату, але і з накладними платежами працюю (умови-запитуйте). Повернення товару - тільки за попередньою домовленістю!

Розміри
27
28
29
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Trespass (Треспас)
Пол для мальчика, для девочки
Наличие в наличии
Сезон демисезон
Застежка липучка
Утеплитель текстиль
Назначение обычная
Материал мембрана
Длина стельки (см) 17,00, 17,50
725 грн
ksenijaajinesk
На Клумбі 7 роки
Більше 300 продажів