Міцелярна вода, пінка, гель, гідрофільна олія, тоніки від gz-store - догляд за обличчям

В наявності
Нове
Міцелярна вода Розетта
Ціна 201 грн. - 100 мл
Делікатний засіб для демакіяжу, підходить для всіх типів шкіри та віку. Міцели пов'язують частинки шкірного жиру, забруднення та косметику, очищуючи епідерміс без дискомфортних відчуттів стягнутості. В основі продукту є натуральний гідролат з пелюсток троянд, а також інші цінні органічні інгредієнти.

Пінка для вмивання Ніжність
Ціна 292 грн. - 150 мл
Засіб складається з гідролатів, олій та інших корисних речовин. Тому рекомендуємо купити пінку для вмивання на кожен день не тільки для очищення, а й для зволоження, відновлення епідермісу та надання йому еластичності. Вона підійде для будь-якого типу шкіри, а також для проблемної підліткової та дуже чутливої.

Пінка для вмивання Зелений чай та лотос
Ціна 292 грн. - 150 мл
Пінка підходить для нормальної, комбінованої та жирної шкіри обличчя, нормалізує ліпідний баланс шкіри.

Гідрофільна олія для вмивання
Ціна 292 грн. - 100 мл
Гіпоалергенний засіб для декаміяжу обличчя, очей та губ усуває навіть найстійкішу косметику, при цьому оптимізує гідроліпідний баланс, не травмуючи епідерміс. Також рекомендую застосовувати цю органічну олію для вмивання обличчя, зволоження та регенерації шкіри.
Олія для демакіяжу використовується двома способами:
 для гігієнічного вмивання візьміть небагато води в долоню, капніть олію, розітріть і наносите на обличчя, потім вмивайтеся з чистою водою;
 для зняття косметики нанесіть засіб на ватний диск, змочений водою, і легкими рухами усувайте макіяж.
Продукт також результативно уповільнює старіння клітин, усуває запалення, почервоніння та подразнення.

Гель з АНА для вмивання
Ціна 292 грн. - 100 мл
Органічний гель для вмивання з фруктовими кислотами очищає шкіру та результативно зменшує розширені пори на обличчі. Засіб робить епідерміс гладким, шовковистим та покращує колір. АНА-комплекс, олії та муси в процесі очищення активно живлять клітини цінними компонентами, пожвавлюють втомлену шкіру, залишаючи відчуття абсолютного комфорту, свіжості.

Міцелярний лосьйон
Ціна 229 грн. - 100 мл
Натуральний засіб для демакіяжу з гідролатом лаванди, очищає не пересушуючи і не викликаючи почервоніння слизових. Навіть найстійкіший макіяж легко усунути з лосьйоном, його використовують і на ніжних ділянках – навколо очей та губ. Продукт оздоровлює та зволожує, а також пом'якшує та розгладжує шкіру.

Молочко для демакіяжу
Ціна 249 грн. - 100 мл
Молочко, що очищає, з рослинними компонентами усуває жир, бруд і косметику зі шкіри, не залишаючи відчуттів стягнутості. Підготовляє до доглядових процедур, вітамінізує корисними речовинами та покращує колір шкірних покривів. Гіпоалергенно, тому підійде для шкіри будь-якого типу.

Двофазний засіб для демакіяжу
Ціна 229 грн. - 100 мл
Двофазний засіб з гідролатами, оліями та рослинними екстрактами універсально. Воно підійде для шкіри будь-якого типу, не викликає подразнення слизових та губ. Усуває навіть стійку декоративну косметику, а головне зволожує, надає шкірі сяйва та
покращує проникнення наступних продуктів догляду, посилює їхню дію.

Тонік з АНА
Ціна 153 грн. - 100 мл
Органічний тонік для обличчя рекомендуємо для видалення залишків забруднень і шкірного жиру, не змитих водою. Цей гіпоалергенний продукт із фруктовими кислотами не вимагає змивання. Тонік добре зволожує епідерміс, звужує пори без подразнення та дискомфорту, стягнутості. Це важливий етап очищення шкіри, яким не слід.
нехтувати.

Тонік Вітамінний коктейль
Ціна 153 грн. - 100 мл
Натуральний тонік для обличчя з гідролатами, екстрактами рослин та корисними компонентами насичує шкіру вітамінами. Радимо застосовувати не лише при комплексному очищенні, а й для продовження молодості епідермісу. Також актуальним є продукт для втомленої, млявої шкіри, він поверне їй здоровий привабливий колір, подарує доглянутий вигляд.

Пілінг з Keratoline
Ціна 253 грн. - 30 мл
Купити кислотний пілінг з оновлюючою дією необхідно для відлущування ороговілих клітин. Засіб посилює сяйво шкіри, глибоко очищає та забезпечує відчуття свіжості. Має м'яку відлущувальну дію за рахунок наявності гліколевої, молочної та саліцилової кислоти, а також інших допоміжних компонентів. Підходить для всіх типів шкіри. Ми рекомендуємо проводити глибоке
очищення з пілінгом в домашніх умовах не частіше ніж один раз на тиждень.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Потрібен пілінг, масочка або ніжний скрабик, що очищає, для обличчя або тіла??? Клікайте сюди:) https://kloomba.com/o/skraby-i-maski-dlya-lica-29957159/

А за кремом для обличчя – натуральною їжею для Вашої шкіри – Вам сюди: https://kloomba.com/o/aktivnye-kremy-i-syvorotki-dlya-10430755/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Мицеллярная вода Розетта
Цена 201 грн. - 100 мл
Деликатное средство для демакияжа, подходит для всех типов кожи и возраста. Мицеллы связывают частички кожного жира, загрязнения и косметику, очищая эпидермис без дискомфортных ощущений стянутости. В основе продукта натуральный гидролат из лепестков роз, а также другие ценные органические ингредиенты.

Пенка для умывания Нежность
Цена 292 грн. - 150 мл
Средство состоит из гидролатов, масел и других полезных веществ. Поэтому рекомендуем купить пенку для умывания на каждый день не только для очищения, а и для увлажнения, восстановления эпидермиса и придания ему эластичности. Она подойдет для любого типа кожи, а также для проблемной подростковой и очень чувствительной.

Пенка для умывания Зеленый чай и лотос
Цена 292 грн. - 150 мл
Пенка подходит для нормальной, комбинированной и жирной кожи лица, нормализует липидный баланс кожи.

Гидрофильное масло для умывания
Цена 292 грн. - 100 мл
Гипоаллергенное средство для декамияжа лица, глаз и губ устраняет даже самые устойчивую косметику, при этом оптимизирует гидролипидный баланс, не травмируя эпидермис. Также рекомендую применять это органическое масло для умывания лица, увлажнения и регенерации кожи.
Масло для демакияжа используется двумя способами:
 для гигиенического умывания возьмите немного воды в ладошку, капните маселко, разотрите и наносите на лицо, затем умывайтесь с чистой водой;
 для снятия косметики средство нанесите на ватный диск, смоченный водой, и легкими движениями устраняйте мейкап.
Продукт также результативно замедляет старение клеток, устраняет воспаления, покраснения и раздражения.

Гель с АНА для умывания
Цена 292 грн. - 100 мл
Органический гель для умывания с фруктовыми кислотами очищает кожу и результативно уменьшает расширенные поры на лице. Средство делает эпидермис гладким, шелковистым и улучшает цвет. АНА-комплекс, масла и муссы в процессе очищения активно питают клетки ценными компонентами, оживляют уставшую кожу, оставляя ощущение абсолютного комфорта, свежести.

Мицеллярный лосьон
Цена 229 грн. - 100 мл
Натуральное средство для демакияжа с гидролатом лаванды, очищает не пересушивая и не вызывая покраснений слизистых. Даже самый стойкий макияж легко устранить с лосьоном, его используют и на нежных участках – вокруг глаз и губах. Продукт оздоравливает и увлажняет, а также смягчает и разглаживает кожу.

Молочко для демакияжа
Цена 249 грн. - 100 мл
Очищающее молочко с растительными компонентами устраняет жир, грязь и косметику с кожи, не оставляя ощущений стянутости. Подготавливает к уходовым процедурам, витаминизирует полезными веществами и улучшает цвет кожных покровов. Гипоаллергенно, поэтому подойдет для кожи любого типа.

Двухфазное средство для демакияжа
Цена 229 грн. - 100 мл
Двухфазное средство с гидролатами, маслами и растительными экстрактами универсально. Оно подойдет для кожи любого типа, не вызывает раздражения слизистых и губ. Устраняет даже стойкую декоративную косметику, а главное увлажняет, придает коже сияние и
улучшает проникновение последующих продуктов ухода, усиливает их воздействие.

Тоник с АНА
Цена 153 грн. - 100 мл
Органический тоник для лица купить рекомендуем для удаления остатков загрязнений и кожного жира, не смытых водой. Этот гиппоаллергенный продукт с фруктовыми кислотами не требует смывания. Тоник хорошо увлажняет эпидермис, сужает поры без раздражения и дискомфорта, стянутости. Это важный этап очищения кожи, которым не следует
пренебрегать.

Тоник Витаминный коктейль
Цена 153 грн. - 100 мл
Натуральный тоник для лица с гидролатами, экстрактами растений, а также полезными компонентами насыщает кожу витаминами. Советуем применять не только при комплексном очищении, а и для продления молодости эпидермиса. Также актуален продукт для уставшей, вялой кожи, он возвратит ей здоровый привлекательный цвет, подарит ухоженный вид.

Пилинг с Keratoline
Цена 253 грн. - 30 мл
Купить кислотный пилинг с обновляющим действием необходимо для отшелушивания ороговевших клеток. Средство усиливает сияние кожи, глубоко очищает и обеспечивает ощущение свежести. Оказывает мягкое отшелушивающее действие за счет наличия гликолевой, молочной и салициловой кислоты, а также других вспомогательных компонентов. Подходит для всех типов кожи. Мы рекомендуем проводить глубокое
очищение с пилингом в домашних условиях не чаще одного раза в неделю.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
201 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє