Бальзам unice «акулячий хрящ», 75 г/2414001

В наявності
Нове
"Акулячий хрящ" - це справжня швидка допомога суглобам, а також при забиттях і розтягненнях! Бальзам є універсальним засобом на основі акулячого хряща (хондроïтину сульфат натрію), колагену та натуральних екстрактів лікарських рослин. Він призначений для комплексного вирішення проблем, пов'язаних із захворюваннями опорно-рухового апарату. Ефективність дії бальзаму обумовлена поєднанням його активних складових.

Хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) - необхідний елемент для природного відновлення хряща; має здатність утримувати воду в його товщі, сприяючи зменшенню навантаження на суглоби. Засоби з вмістом хондроïтину сприяють збільшенню рухливості суглобів і зменшенню набряклості, активізації біосинтезу сполучних тканин і прискоренню процесу регенерації, стабілізації в'язкості синовіальної рідини, підтримці водно-сольового балансу в суглобах.

Екстракт живокосту - має протизапальний ефект при болях в суглобах, артритах, артрозах; застосовується при відновленнi тканин пiсля травм і розтягнень.

Гідролізат колагену - прискорює регенерацію ушкоджених тканин, бере участь у відновленні хрящової тканини, допомагає зменшити набряки й болі в суглобах.

Екстракт звіробою - завдяки високому вмісту біологічно активних речовин регулює обмінні процеси та зменшує больові відчуття, чинить протизапальну та загальнозміцнюючу дію.

Користуйся бальзамом і забудь, що таке біль і набряки в суглобах!

Застосування
Спосіб застосування: Невелику кiлькiсть бальзаму нанести на чисту шкіру і втирати масажними рухами до повного поглинання. Застереження при застосуваннi: Індивідуальна чутливість до компонентів бальзаму. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього застосування. Не застосовувати бальзам на подразненій або ураженій шкірі. В разі появи алергічної реакції, почервоніння або подразнення шкіри припинити використання. Уникати контакту з очима. В разі потрапляння в очі промити великою кількістю чистої теплої води. Після використання щільно закривати ковпачок. Не є лікарським препаратом. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Unice (Юнайс)
Наличие в наличии
Производство Турция
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів