Мило для кухні, що усуває запахи, з ароматом гранату unice, 300 мл/6505003

В наявності
Нове
Спеціально розроблена формула бездоганно очищує кухонні приналежності такі як дошки для нарізання, качалки, ножі й інші тверді поверхні, в тому числі раковини й стільниці. Ефективно бореться з жиром та повністю усуває неприємні запахи від риби, часнику, цибулі, сирого м’яса, спецій, цигарок і багатьох інших
різких, неприємних «ароматів». Додатковий бонус – засіб має нейтральний pH, тож попіклується про ніжну шкіру ваших рук і очистить їх від бруду навіть у холодній воді.

Застосування
Спосіб застосування: видавити невелику кількість мила, спінити його, після миття змити водою. Застережні заходи: зберігати в закритій упаковці, окремо від харчових продуктів. Уникати попадання засобу в очі. У разі попадання засобу в очі негайно промити їх чистою водою протягом декількох хвилин. Зняти контактні лінзи, якщо вони присутні і якщо це легко зробити. Продовжити промивання. Якщо подразнення очей не проходить звернутись за медичною допомогою. В цьому випадку слід мати при собі упаковку продукту або етикетку. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Після використання засобу упаковку утилізуйте як побутові відходи.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Unice (Юнайс)
Наличие в наличии
Производство Украина
Dahynya_
На Клумбі 9 років
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє