Стілець 2в1 для годування та шизлонг colibro сірий

В наявності
Нове
Стільчик для годування NOTO 2в1 від COLIBRO поєднує в собі функції стільчика для годування та шезлонга.

Стільчик для годування NOTO - надзвичайно багатофункціональний виріб. Завдяки численним регулюванням ви можете легко підлаштувати його під зріст дитини, висоту столу або для зберігання, коли він не використовується.

COLIBRO NOTO має цілих 7 налаштувань висоти, тому його можна використовувати як високий стільчик для годування, який кріпиться до столу батьків (з підносом або без), або як низький стільчик для дитини старшого віку.

Стільчик для годування NOTO має 2 підноси. Основний лоток має триступеневе регулювання висування з можливістю повного розбирання. Розібравши його, ви можете додати до столу дитячий стільчик і їсти сімейну трапезу з дитиною. На спинці крісла є спеціальні гачки, на які можна повісити розібраний піднос. Додатковий зовнішній лоток легко миється, має підстаканник і високі бортики, щоб запобігти падінню їжі та розливанню напоїв.

Додатковою функцією стільчика для годування NOTO є функція дитячого лежака. Це можливо завдяки чотириступінчастому регулюванню спинки (до положення лежачи) і триступінчастому регулюванню підніжки. Якщо ви хочете перетворити дитячий стільчик на шезлонг для післяобіднього сну, просто поставте спинку та підніжку в положення лежачи. Лежак може бути високим або низьким в залежності від ситуації. Високий шезлонг ідеально підійде, наприклад, біля кухонної стійки або в інших повсякденних ситуаціях, коли потрібно стояти. Розташований таким чином шезлонг забезпечить зручний доступ до дитини. Низький шезлонг, розміщений біля крісла чи дивана, полегшить доступ до дитини, коли ви відпочиваєте після довгого дня.

Безпеку вашої дитини забезпечують п'ятиточкові ремені безпеки, запобіжник підніжок і широкі гумові стопори на ніжках крісла для запобігання ковзання.

Оббивка крісла NOTO виконана з матової, приємної на дотик еко шкіри. Його поверхня покрита шаром поліуретану, завдяки чому його легко чистити.

Призначення: діти від 6 місяців до 15 кг

Варіанти крісла: 2в1 - ДВА крісла в одному

Безпека та сертифікати: EN 14988, усі необхідні випробування, є всі необхідні сертифікати

Ремені: 5-точкові ремені безпеки з регулюванням висоти

Захист ступенів: є

Подвійний лоток: так

Оббивка: м'яка, ідеальна для дитини

Підніжка: є, широка та зручна

Очищення: легко

Знімний лоток: є

Складається: так, просто натискайте кнопки

Розміри крісла:

Довжина: 79 см

Ширина: 53 см

Висота: 103 см

Висота підносу (від землі): 77 см

Розміри сидіння:

Ширина: 33 см

Глибина: 22 см

Висота спинки: 44 см

Відстань від підносу до спинки: 20 см - 23 см

Запитуйте відеоогляд! Люкс якість!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
Материал пластик
Тип трансформер
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 5 днів