Зубний порошок від gz-store натуральний та корисний

В наявності
Нове
Зубний порошок 91 грн 100 мл 367 - 500 мл
Ну і для дорослих теж чудовий засіб! Це універсальний засіб для гігієни ротової порожнини всієї родини. Завдяки своєму дбайливому впливу на ясна і ясна може використовуватися і як дитячий зубний порошок. Не страшно, якщо малюк випадково ковтне порошок, склад повністю натуральний і навіть корисний;) Продукт м'яко очищає зуби, а при тривалому застосуванні забезпечує ефект відбілювання.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Сподобався зубний порошок? У нас є ще класні шампуньки, це теж наш хіт продажів =) https://kloomba.com/o/tverdye-shampuni-organik-zabudte-o-10430155/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Зубной порошок 91 грн 100 мл 367 - 500 мл
Ну и для взрослых тоже отличное средство! Это универсальное средство для гигиены полости рта всей семьи. Благодаря своему бережному воздействию на десна и эмаль может использоваться и как детский зубной порошок. Не страшно, если малыш случайно глотнет порошок, состав полностью натуральный и даже полезный;) Продукт мягко очищает зубы, а при длительном применении обеспечивает отбеливающий эффект.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
91 грн
gz_store
На Клумбі 11 років
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє