Топ 1%
кращих продавців
Рейтинг за 90 днів
Гарних відгуків
100%
Прийнятих замовлень
100%
Частота відповідей
95%
Час відповіді
до часа
Дякую за чудові туфлі,мені все сподобалося!!! Дуже чутний і гарний продавець,рекомендую усім!
Рекомендую до співпраці порядного, чесного, комунікабельного продавця! Товар відповідає опису і вартості. Футболочкою задоволена. Дякую!
Рекомендую чудового і відповідального продавця. Дякую Вам :hugging:
Отримала замовлення,дуже задоволена,продавець оперативний,все чітко і вчасно,рекомендую всім,і з задоволенням буду замовляти товари знову тут.Побільше вам вдячних покупців!
Отримала джинси згідно опису та фото. Дякую за швидку відправку та окреме дякую за приємний подарунок. Продавця рекомендую.
Дуже приємний і ввічливий продавець Товар повністю відповідає опису, швидка відправка Рекомендую до співпраці Дякую за позитивні емоції :rose:
Щиро дякуємо :gift_heart: Доброзичлива співпраця, вдала купівля. Миру, добробуту, процвітання :blue_heart::yellow_heart:
Дуже хороший та відповідальний продавець! І піжамки хороші і гарні
Дуже вдячна! Швидко оформила і отримала суперський сарафан, все як в описі, а в реальності ще краще, ми з донею дуже задоволені!
Стильнячий сарафан, 2% шерсти. Как новый!
Сарафан класнючий!!! Стан - супер! Виглядає- модняшно! Дякую!
Рекомендую,як добросовісного та чесного продавця,посилочка прийшла швидко,товар відповідав опису! Приємно було отримати солоденький поларуночок. Вдалих продаж і чесних покупців)
Продавець якісно проконсультував, швидко відправив товар, ще й приємно здивував)
Дякую за подаруночок, хороший -відповідальний продавець. Замовлення виконано в встановленні терміни.
Рекомендую! Відповідальний привітний продавець! Дякую :hugging:
Отличный костюм,быстрая отправка.Милый презент.Однозначно рекомендую
Дуже привітний продавець. Товар відповідає опису, швидка відправка. Дякую.
Приємне враження. Покупкою цілком задоволена.Комбінезончик гарнесенький,нам вистачить на 2 зими точно:thumbsup: Замовлення виконане у терміни. Відповідають швидко,фото чітке,опис товару інформативний,актуальний. Продавець не порушив правила сайту. Дякую:lollipop::candy::rose:
Очень добросовестный продавец, быстрая отправка!!! С удовольствием всем рекомендую к сотрудничеству!!!
Рекомендую,фото і опис актуальні,швидко і якісно!) Дякую!
Все чудово,дуже приємний продавець,товар відповідає фото.Буду співпрацювати.
Замовлення було відправлено швидко,опис товару відповідає дійсності. Приємний продавець у спілкуванні.
Все супер! За солоденький подарунок- дякую))) приємно:slight_smile:
Спасибо за курточку, качество хорошее и быстрая доставка. Рекомендую- ответственный, порядочный и внимательный продавец!
Відповідальний продавець. Все дуже оперативно
Треккинговые деми штаны унисекс на 8-9 лет.
Штанці в ідеальному стані і, навіть, без смачного подарунка не обійшлось. Дитина в подвійному захваті.. найближчим часом випробуємо в гірському поході.
Замечательный подарок . Вы прекрасный человечек Александра , оставляющий одни приятные воспоминания. Вам большое спасибо солнышко. Всех Благ.
Куртка/ветровка Cedarwood State,крутая! Новая без бирки.
Замечательный подарок . Вы прекрасный человечек Александра , оставляющий одни приятные воспоминания. Вам большое спасибо солнышко. Всех Благ.
Дякую продавцю за піжаму і за подаруночок) все супер. Рекомендую!
Курточка прийшла в гарному стані. Продавець чемний і порядний.
Залишилася з приємними враженнями у спілкуванні з продавцем, все швидко організовано, відправлено, товар відповідає фото, ще й маленький подарунок був в посилці, дякую
Дуже рекомендую до співпраці! Продавець проявив увагу, відповів на усі мої питання. Сумка- бананка з натуральної шкіри просто :fire::fire::fire::v::muscle: Дякую! Тепер на велосипеді, в гори, я з якісною річчю .:thumbsup: Дякую вам!
Рекомендую до співпраці. Дякую за якісний товар.
Рекомендую доброзичливого, відповідального продавця! Товар та фото повністю відповідає опису, кофтинки підійшли, дякуємо за подаруночок)). Відправка швидка. Покупкою задоволені!))
Дуже уважний продавець, відправила товар оперативно, ще й солодкий подаруночок для малечі:relaxed: допомогла з розміром. Звертайтесь однозначно.
Добрий вечір,дуже хороший продавець,швидке відправлення ,дуже класні речі,я бажаю побільше хороших покупців
Чудовий продавець, відповіла на всі запитання, швидка відправка, товар відповідає опису, дуже приємне спілкування, щиро рекомендую
Отримали замовлення - покупкою задоволені!Комбінезон гарної якості,все відповідає опису.
Щиро рекомендую продавця і магазинчик ! Речі дуже красиві , спілкування неймовірно комфортне і швидке ! Дуже доброзичливий , швидкий , комфортний магазинчик та обслуговування ! Рекомендую , залишитесь задоволенні !))
Щиро рекомендую продавця і магазинчик ! Речі дуже красиві , спілкування неймовірно комфортне і швидке ! Дуже доброзичливий , швидкий , комфортний магазинчик та обслуговування ! Рекомендую , залишитесь задоволенні !))
Дуже задоволені покупкою, все відповідно до опису в об'яві. Рекомендую:thumbsup:
Рекомендую чесного, вiдповiдального продавця. Товар гарноï якостi i повнiстю вiдповiдає опису. Дякую за гарнi емоцiï вiд спiвпрацi.