Туфлі-мокасини шкіряні birkenstock (28.5см) германія..бронь

В наявності
Б/В
Німецька компанія Birkenstock Orthopaedie GmbH відома в усьому світі як фірма, що виробляє «правильну» профілактичну взуття, ортопедичні устілки. Компанія відома власними розробками та новими технологіями.
- Все взуття Birkenstock виробляється з запатентованих високотехнологічних (Birko-flor®, Birko-felt®, мікрофібра) або високоякісних натуральних (шкіра, пробка, джут, латекс) матеріалів. Взуття підходить для активного руху і тривалої ходьби. Завдяки унікальній фірмовій устілці комфорт в процесі носіння відчувають навіть люди, які мають проблеми з ногами. Велика частина моделей забезпечена регулюючими застібками або шнурівкою. Фасони відрізняються простотою і одночасно елегантністю, а стиль унісекс нітрохи не псує загального враження.
Взуття Birkenstock ділиться не тільки за розмірами, але і по повноті: при замовленні не забудьте обрати параметр narrow (вузька) або regular (нормальна). Слід зазначити, що повнота regular цілком підходить і на широку ногу.

Деякі покупці помічають, що Birkenstock большемеріт на пів розміру, проте це не так - невеликий запас в пів сантиметра попереду і ззаду передбачений виробником, так як це взуття розрахована на тривалий комфортне носіння і тому не повинна бути "впритул".

ОСОБЛИВОСТІ :
- верх міцна товста кускова шкіра,
- в середині шкіра,
- стелька шкіра + пробка, ортопедично-профілактична,
- заднік в міру твердий,
- підошва резинова міцна, в муру гнучка,
- фіксуються на шнурівці, зашнурувати можна по різному.

Товари Birkenstock виробляються в Німеччині.

СТАН ідеальний ціна нижча так як потребують чистки, ношені мало.
РОЗМІР вказано 10 М (широка нога), наш 43, по стельці 28-28.5см (важко правильно виміряти), радять на ніжку 27.4-27.7см, іде розмір в розмір.

При покупці двох товарів знижка.

Розміри
43
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Birkenstock (Биркенсток)
Наличие в наличии
420 грн
InnusikT
На Клумбі 11 років
Більше 1000 продажів
Топ 10% кращих продавців