Про магазин

Наш сайт — coqui . in . ua
---------------------------------------------------
Взуття Coqui™ (вимовляється як «Кокей») — це європейський бренд із Чехії, що з 2008 року є виробником комфортного, стильного та яскравого взуття. В процесі проектування і виробництва взуття Coqui™ багато уваги приділяється оригінальному дизайну і максимальному комфорту для ваших ніг. Відчуйте їх виняткову якість і вибирайте свої Coqui™ з нашої великої колекції.
Клоги і шльопанці Coqui™ очолюють нашу літню колекцію. Вони можуть похвалитися неймовірно легкою вагою і спеціальним матеріалом CoquiAir, який робить клоги Coqui™ повітропроникними і антибактеріальними, отже, зменшує ризик розвитку будь-яких бактерій. Крім того, ергономічна форма устілок і масажні виступи піклуються про ваші ноги і зменшують мязову втому до 62%.
Запатентований ремінець надійно фіксує ногу у взутті і забезпечує неймовірно комфортну прогулянку. Їх підошва не залишає ніяких плям, що робить це взуття дуже популярною серед професіоналів, які багато часу проводять стоячи на ногах або довго ходять (ідеально підходить для лікарів, кухарів, барменів, перукарів, продавців і т.д.). Клоги Coqui™ доступні у великій гамі кольорів і типах моделей для жінок, чоловіків і дітей. Також до літньої колекції входять тапочки, мокасини, кросівки і гумові чоботи.
Зимова колекція Coqui™ включає в себе жіночі та чоловічі шкіряні чоботи та сноубутси (snowboots). Шкіряні чоботи Coqui™ є найбільш комфортними і теплими, так як вони зроблені з натуральної шкіри в стильних відтінках і оброблені всередині натуральною овечою вовною. Дуже товста підошва являє собою зєднання смоли і пробки, яка забезпечує зносостійкість та антиковзання. Шкіряні чоботи підійдуть під джинси і спідниці і ви зможете носити їх з осені до весни.
Сноубутси Coqui™ мають цікавий і оригінальний дизайн, який складно знайти у інших виробників. Вони підійдуть як для гірських курортів так і для засніжених міських вулиць. Сноубутси зроблені з високоякісних матеріалів, що робить кожен крок найбільш комфортним. Лита підошва полегшує ходьбу по снігу та ожеледиці, а завдяки внутрішній ізоляції ваші ноги будуть почувати дуже комфортно.
Дитячі зимові черевики Coqui™ зроблені в Італії і мають тришарову підошву. Гумовий нижній шар захищає від холоду, алюмінієвий середній шар зберігає тепло і верхній шар допомагає зберегти сухість ніг. Верхня частина черевиків зроблена з матеріалу VIN-TEX. Цей матеріал виготовлений з водонепроникного нейлону і забезпечує циркуляцію повітря. Взуття Coqui™ можна легко надіти і захистити дитячі ніжки навіть у люті морози.
---------------------------------------------------
Наш сайт — coqui . in . ua