Бренд — Chicco

Chicco — один із світових лідерів, що виробляють продукцію для дітей та майбутніх мам. Чи знали ви, що Chicco — не просто успішна компанія, а ще й зворушлива історія безмежної любові батька до сина?

Історія бренду 

В 1925 році п'ятирічний майбутній підприємець П'єтро Кателлі серйозно захворів. Його мама була змушена робити йому ін'єкції, які хлопчик важко переносив. У підсумку він пообіцяв собі, що подорослішавши, придумає голку, яка буде пронизувати тіло безболісно.

Матеріальний стан його сім'ї був нижче середнього, а тому з медициною у юнака не склалося. У підлітковому віці П'єтро  влаштовується на підприємство, що займається продажами медичного приладдя. 

Отримавши великий досвід, в 1958 році хлопець відкриває власну фірму Artsana, що займається торгівлею санітарно-гігієнічної продукції. Через кілька років компанія займає лідируючі позиції в області дистрибуції. В цей час П'єтро одружується з дівчиною, яка під серцем носить його дитину.

Історія Chicco починається в провінційному італійському містечку Комо, коли в родині П'єтро Кателлі з'являється первісток — Енріко. З перших же днів життя подружжя ласкаво називає малюка Chicco.

Як і належить турботливому батьку П'єтро усіма силами намагається оточити свого сина найкращим. Але після безуспішних спроб знайти цікаві, яскраві, якісні товари для дітей він приходить у відчай. Адже та продукція, яка йому зустрічалася на прилавках, була неприваблива та не практична. 

Тоді в голову Кателлі і прийшла ідея створити бренд дитячих товарів від народження і до 3-х років. Всього лише кілька років знадобилося ТМ Chicco, щоб зайняти лідируючі позиції в межах країни.

На той момент в асортименті налічувалося близько трьох десятків оригінальних товарів. Особливий фурор справили дитячі пляшечки, що не б'ються, які відразу ж витіснили масивні і небезпечні ємності зі скла. Не менший ажіотаж був навколо дитячих колясок Chicco, які особисто проектував і створював П'єтро Кателлі.

З 1960 року починається міжнародна експансія Chicco: продукція реалізується в деяких європейських країнах, включаючи Швейцарію, Францію, Іспанію і Німеччину.

Тим часом асортимент бренду стабільно розширюється. У продажу з'являється білизна для вагітних, термометри для дітей, перший в історії підігрівач для пляшечок і навіть автокрісла.

Сьогодні під ТМ Chicco випускаються всілякі дитячі товари, які успішно реалізуються на 5 континентах в 120 країнах світу. Тільки в Італії відкрито 150 магазинів.

Товари Chicco на Клумбі

  • Veler 26 листопада 2022, 21:30

    я обожню цей бренд

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Блог