Бренд Next

Next — це англійський бренд повсякденного одягу та взуття для всієї родини. У нас він набув особливої популярності через високу якість, доступну ціну, недорогу та швидку міжнародну доставку.

Історія англійського бренду Next розпочалася понад 150 років тому, в 1862 році, коли простий кравець Джозеф Хепворт відкрив невелике підприємство й назвав його за тодішньою модою «Хепворт і син».

У першому магазині була представлена ​​колекція жіночого одягу, взуття та аксесуарів. Завдяки ексклюзивному дизайну, високій якості та помірній ціні комерційний успіх бренду був вирішений наперед. Уже через пів року налічувалося 70 магазинів Next по всій Великобританії.

Незабаром були запущені лінії з продажу чоловічого та дитячого одягу. Незважаючи на зовнішнє благополуччя, в 1988 році Next виявився на межі банкрутства. Залучений капітал і витрати при відкритті нових магазинів не вийшли на окупність.

Від краху Next врятувала покупка молодіжного бренду LIPSY. Яскравий одяг для молоді — ​це новий напрям, з яким наш бренд знову опинився на коні.

У 2012 році Next став офіційним постачальником одягу на Олімпійських і Паралімпійських іграх, які проходили в Лондоні.

Сьогодні компанія випускає модний одяг для чоловіків, жінок і дітей, спортивну лінію й домашні аксесуари. ​У світі налічується понад 700 модних бутиків, 500 з яких функціонує в Британії й понад 200 — ​в 40 країнах за кордоном.

ОБРАТИ NEXT

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Блог