Бренд — Sinsay

Sinsay — це щира любов! Це той випадок, коли не маєш, до чого вчепитися! Бо товари стильні, якісні й за реально низьким цінам. 

Історія бренду 

Брендом Sinsay володіє компанія під назвою LPP. До її складу також входять такі торгові марки як Reserved, Cropp, House та Mohito.

Компанія була заснована в 1991 році в Польщі. Назва LPP походить від абревіатура прізвищ засновників — Єжи Любянец, Марек Пехоцкі й партнери.Засновник і президент компанії LPP Марек Пехоцкі намагається ніколи не фотографуватися, щоби мати можливість вести життя звичайної людини. Не дивлячись на те, що Марек один з найбагатших людей Польщі, він їздить на роботу на велосипеді. 

Безпосередньо Sinsay був заснований у 2013 році в Польщі, де й були відчинені перші магазини. У перший же рік їх кількість перевищила позначку 50.

Компанія LPP має мережу продажів, у яку входить понад 1700 магазинів у 25 країнах світу. Вона є власником найбільшого сучасного центру дистрибуції одягу в Центральній і Східній Європі, розташованого в місті Прущ-Гданський.У головному офісі в Гданську працюють 2 тис. співробітників. З них 700 — креативна команда, у тому числі 250 дизайнерів. Загалом кількість працівників компанії досягає 25 тис. людей у всьому світі. 

Світовий гігант LPP пишається своїм походженням. Вони кажуть: «І хоча сьогодні ми працюємо майже на 40 ринках світу, ми як і раніше залишаємося компанією з польським корінням». 

І це не просто слова, адже компанія дійсно несе соціальну відповідальність, створюючи тисячі нових робочих місць у своїй країні, сплачуючи податки (понад 270 тис. дол. за 2019 рік) та інвестуючи понад 80% доходів у державну економіку. 

Обрати Sinsay

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Блог