Джинсові тренди

Ми провели велике розслідування, звернулися до достовірних джерел і зробили висновки щодо джинсових трендів у 2021 році.

Цей гід допоможе вам обрати актуальну модель на найближчі кілька сезонів та заощадити кошти. 

Стилісти радять:

Прямі

Найбільш універсальна і базова модель цього сезону. Найкраще віддавати перевагу прямим джинсам класичного блакитного кольору — вони ідеально поєднуються з футболками, сорочками, жакетами, гольфами, тренчами і іншими речами з капсульного гардероба.

Балони

Ця модель дісталася нам у спадок з 1980-х, тому і стилізувати її найкраще за трендами того часу. У хід йдуть джемпери і топи з яскраво вираженою лінією плечей, ботильйони з гострим носком, а також жакети і куртки вільного крою. 

З відворотами 

Класичну модель прямого крою досить вдало доповнюють контрастні відвороти. Їх висота варіюється від пари сантиметрів до 10-20, але ефект виходить однаково вдалим.

Широкі 

У новому сезоні вся увага прикута до широких джинсів вільного крою. Тренд, який з'явився ще рік тому в колекціях світових брендів, стрімко набрав обертів.

Печворк

Якщо ви не впевнені у виборі відтінку джинсів, то цього сезону ця проблема буде вирішена. Дизайнери пропонують вибирати джинси, що складаються з декількох різнокольорових шматочків тканини — від блідо-блакитного до темно-синього деніму.

Кльош від бедер та колін

Як би ми не пручалися, а розкльошені джинси повертаються. У тренді будуть їх різні варіації, скіні та широкі, однак з розширенням до низу.

Принти та різні кольори

Шанувальниці незвичайних моделей джинсів можуть радіти. У наступаючому сезоні буде в тренді денім, прикрашений різноманітними візерунками і фантазійної розписом. 

Стрітстайл

Не менш трендовим лишається й стрітстайл — порізи та потертості, дуже довгі та дуже короткі, з високою талією та зручною посадкою.

ОБРАТИ ДЖИНСИ

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Блог