Зручна базова футболка культового американського бренду abercrombie & fitch

В наявності
Б/В
Зручна базова футболка культового американського бренду Abercrombie & Fitch.
У речах цієї марки неможливо не почуватися комфортно. Класична футболка комфортного крою на кожен день із круглим вирізом горловини та коротким рукавом. Декорована контрастною назвою бренду. Матеріал виробу високої якості, дуже приємний та м'який на дотик.
Якісна повсякденна річ, яку можна носити зі штанами, джинсами або легкими шортами.

Розмір L.
-довжина 65
- плечі 39
-пог 44

Abercrombie & Fitch – культова американська марка одягу для чоловіків, жінок, підлітків та дітей.Стиль – casual, якість – вище за всякі похвали, ціни – по кишені студентам. Бренд знайомий навіть тим, хто далекий від світу моди, оскільки буквально уособлює американську моду і є одним з її засновників. Зараз Abercrombie & Fitch – один із найуспішніших світових брендів.
Фірмовим знаком компанії є лось, а девізом – «розкіш у повсякденності». І не дарма, адже сьогодні купити Abercrombie & Fitch – це не просто придбати чергову пару штанів чи светр. Це означає дотримуватися певного стилю життя, якого дотримуються енергійні, незалежні та сексуальні юнаки та дівчата. В одязі легендарного бренду кожен чудово почувається як на ранковій пробіжці, так і у вишуканому ресторані.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
L
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Abercrombie & Fitch (Аберкромби&Фитч)
Наличие в наличии
Стиль повседневный
Производство Другие страны
Тип футболка
val1109
На Клумбі 9 років
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє