Куртка adidas

В наявності
Б/В
#куртка #курткадемісезонна #курткаadidas #adidas Одним словом: ADIDAS:exclamation:– культовий, всесвітньо відомий бренд:exclamation:Adidas - креативний спортивний бренд, що закликає думати нестандартно в грі та в повсякденному житті. Ця утеплена класична куртка із колекції ADIDAS для міста втілює дизайн преміального одягу:exclamation:Водовідштовхувальна модель, злегка утеплена синтепоном ( стьобана підкладка). Легкий синтетичний утеплювач не вимагає особливого догляду та добре зігріває у дощову та холодну погоду. Кишені на блискавці дозволяють тримати корисні дрібниці під рукою. 0PИГІНАЛ:exclamation:
- Прямий фасон, завищений комір, що захищає від холоду. - Застібка на блискавку з логотипом бренду! - Модель з меланжевим подвійним каптуром, що відстібається. - Пара рорізних кишень на блискавках. Та ще одна кишенька для дрібничок всередині.
Параметри куртки вказані для розміру: M|L.
- ПОГ/Ширина під пахвами: 55 cm. - Низ куртки ( ПОБ - 52 см) у вигляді стяжки з фіксаторами. - Довжина рукава від горловини: 66 cm. ( в т.ч. плече - 14 см, рукав - 52/56 см); - Ширина плечей: 44 cm. - Довжина виробу: 65 cm. Склад: Основний матеріал: 100% Поліамід
Наповнювач : Виготовлена на :100: % з переробленої поліефірної тафти BSC не тільки забезпечує стійке виробництво, але й захищає вас від холоду і дощу. Синтетична ізоляція забезпечує комфортне, практичне тепло у холодні місяці:exclamation:Підкладка: 100% Поліестер. Колір: ГРАФІТ
Оскільки місто ніколи не зупиняється, ця куртка поєднує першокласний відкритий дизайн adidas для створення верхнього одягу, створеного для міського життя. Залишайся у теплі, не відстаючи від міського ритму:exclamation:

Розміри
S
M
L
XL
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Adidas (Адидас)
Наличие в наличии
Материал полиэстр
Производство ЕС
KAMIL_LA14
На Клумбі 7 роки
Більше 100 продажів
Топ 10% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Мeest Express, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє