Xs™ power drink+ енергетичний напій зі смаком імбир-маракуйя (12 шт х 250 мл)

В наявності
Нове
ЛЮБАЯ ПРОДУКЦИЯ AMWAY В НАЛИЧИИ

XS™ Power Drink+ Енергетичний напій зі смаком імбир-маракуйя – це тонізувальний напій, який допомагає зберігати високий рівень енергії, стимулює розумову активність* і підтримує природний імунний захист організму за допомогою вітаміну С і цинку**.

Чому він вам сподобається...

Завдяки високому вмісту вітаміну С та цинку XS™ Power Drink+ Енергетичний напій зі смаком імбир-маракуйя сприяє природному функціонуванню імунної системи, а також допомагає захистити організм від оксидативного стресу. Напій був спеціально розроблений для людей, які ведуть активний спосіб життя. Завжди тримайте в сумці одну баночку та випивайте щоразу, коли доведеться затриматись на роботі або просто почуватиметесь перевтомленими. Усього 2 калорії і нуль грамів цукру – це той заряд енергії, якого всі ми іноді потребуємо.

Корисно знати...

XS™ Power Drink+ Енергетичний напій зі смаком імбир-маракуйя натурально ароматизований, що дозволить вам насолодитися смаком пряного імбиру і соковитої маракуйї. Можна вживати де завгодно і в будь-який час.
Вітаміни групи B, зокрема B3 (ніацин), B5 (пантотенова кислота), B6 (піридоксин) та B12 (кобаламін), зменшують втому і почуття виснаженості та підтримують рівень енергії в організмі***.
Високий вміст вітаміну С і цинку допомагає підтримувати нормальну роботу імунної системи**.
Заряд енергії забезпечують вітаміни групи B, таурин і кофеїн.

Пантотенова кислота сприяє нормальній розумової працездатності. ** Вітамін С і цинк сприяють нормальному функціонуванню імунної системи. *** Містить вітаміни B (B3, B5, B6, B12), що сприяють нормальному виділенню енергії в процесі метаболізму.

Властивості

Виразний пряний смак імбиру і маракуйї.
Нуль грамів цукру і всього 2 калорії на одну банку.
Якісна підтримка імунітету завдяки шипшині та вишні ацеролі в складі.
Обидва інгредієнти містять високу концентрацію вітаміну С.
Потужний заряд вітамінів B зменшує втому і почуття апатії, а також сприяє нормальному метаболізму енергії. Пантотенова кислота додатково підтримує в нормі розумову діяльність.

Нагадуємо про важливість різноманітного збалансованого раціону і ведення здорового способу життя.

Застосування

Можна вживати в періоди підвищеного фізичного і розумового навантаження. Не рекомендується вживати дітям до 18 років; людям, чутливим до кофеїну; вагітним і жінкам, що годують грудьми; особам із захворюваннями серцево-судинної системи. Вживайте помірно. Не перевищуйте рекомендованої добової дози (250 мл на добу).

Підходить для чоловіків і жінок, які:

ведуть напружений спосіб життя;
займаються спортом;
працюють допізна;
їдуть за кермом на довгі відстані;
відвідують лекції та навчальні сесії.

Ніацин (B3), пантотенова кислота (B5), вітамін B6 і вітамін B12 сприяють нормальному метаболізму енергії, зменшенню втоми і відчуття виснаженості.

Нагадуємо про важливість різноманітного збалансованого раціону та ведення здорового способу життя.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Amway (Амвей)
Наличие в наличии
Производство США
Mihail777
На Клумбі 4 роки
Більше 70 продажів
  • Укрпошта (від 1 грн.), Нова пошта, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє