Кросівки asics gel-cumulus 17

В наявності
Б/В
Asics GEL - Cumulus 17 - представник професійної лінійки кросівок для бігу, в них поєднується відмінна пружна амортизація і хороша стабілізація навіть на високих швидкостях. У своїх останніх моделях ASICS намагається застосовувати технологію безшовного верху, не стали виключенням і GEL CUMULUS 17. Це не може не радувати, оскільки завдяки відсутності швів і елементів, що накладаються, у верхній частині кросовка вирішена проблема натирання при тривалих тренуваннях, крім того, таке рішення позитивно позначається на посадці і вазі кросовка, а також покращує вентиляцію. Нова версія Кумулюс стала ще трохи м'якша і вже впритул підбирається за цим показником до топових кросовок ASICS GEL - Nimbus. Межподошва FluidRide складається з двох шарів: верхній з SpEVA, нижній з піни Solyte. Між цими двома шарами знаходяться елементи амортизаційного гелю, якого тут трохи більше, ніж в попередній.

Взуття в гарному стані але є певні проклеювання зверху сітки передньої частини обох кросівок (фото 6), а також лівого кросівки з боку мізинця (фото 2).

Розмір: 40,5 (довжина устилки - 25,75 см).

Умови оплати:
- 100% передоплата;
- накладений платіж. В цьому випадку, передоплата в розмірі 190 грн. на карту Приватбанка (транспортні витрати на відправлення/повернення).

Умови поставки - Нова Пошта, Укрпошта.

Розміри
40
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Asics (Эйсикс)
Наличие в наличии
Длина стельки (см) 25,50
Stanka
На Клумбі 8 роки
3 продажі
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє