Б/в зарядний пристрій для контролера xbox series x/s

В наявності
Б/В
Зарядний пристрій для контролера G-STORY для Xbox Series X/S, док-станція для заряджання контролера Xbox із зарядним кабелем довжиною 1,5 м, 2 акумуляторними батареями ємністю 1100 мАг і оболонкою контролера

Бренд G-STORY
Сумісні пристрої Ігрові консолі
Сумісні моделі телефонів Xbox
Спеціальна функція Fast Charging, Fast Charge
Вхідна напруга 5 Вольт
Тип кріплення Настільне кріплення
Всього портів USB 1
Потужність 2 Вт
Специфікація відповідає CE
Джерело живлення Провідне Електричне
:video_game:【Унікальний дизайн Bounce-Lift】: Зарядна станція контролера Xbox Series X/S має унікальний дизайн Bounce-Lift. Дві бічні пластикові панелі можна піднімати та опускати, що значно покращує естетику та портативність зарядної станції.

:video_game: 【Зарядка з увімкненою оболонкою контролера】: завдяки унікальному дизайну нашої зарядної станції для контролерів ви можете заряджати контролери Xbox Series X/S із увімкненою оболонкою контролера. 

:video_game:【Контактне підключення – місце та зарядка】: Вам просто потрібно просто опустити контролери на зарядну станцію, і контролер автоматично вирівняється з металевим провідником і почне заряджатися.

:video_game:【Розумна зарядка】: зарядна станція для Xbox Series X/S забезпечує захист від перевантаження по струму/перегріву/перенапруги. Це може захистити ваші контролери Xbox від пошкодження.

Тривалий 18-годинний час використання
Кожна з батарейок має тривалий час роботи 18 годин. Ви можете повністю насолоджуватися грою на Xbox, не турбуючись про швидке споживання енергії контролером Xbox.

Працює з увімкненою оболонкою контролера
Вам не потрібно знімати оболонку контролера, коли ви хочете зарядити контролери Xbox Series X/S, це зручніше.

Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
megabayt
На Клумбі менше року
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: відсутнє