Camarelo carera 2 в 1

В наявності
Б/В
Коляска в хорошому стані. Один недолік це шкіра з надписом на ручці перекручена. Це видно на фото. Доставка Делівері за мій рахунок.

Коляска Camarelo Carera 2 в 1 унікальна тим що розроблена з урахуванням на вузькі ліфти - ширина бази складає всього 62 см. Завужені шасі компактно складається книжкою.

За рахунок полегшеної конструкції рами коляска Camarelo Carera дивно легка, вона важить всього 11 кг

Всі колеса знімні і легко надуваються одним клацанням. Передні колеса поворотні, за рахунок цього коляска отримує високу маневреність .
Люлька коляски Camarelo Carera 2 в 1 виконана з оновленою системою терморегуляції, це важливо для новонароджених. Спинку можна регулювати по висоті із зовнішнього боку простим натисканням. Коли малюк навчився сидіти, для нього потрібно встановити прогулянковий блок. Його так само можна встановити обличчям до мами (тата:)) або по ходу руху. Вибирайте те ,що комфортніше Вам і Вашому малюку. Змінюються блоки дуже просто, з цією операцією впорається будь молода мама.
Виробник приділив велику увагу безпеці дитини - 5 точкові ремені повністю виключають падіння.
Спинка прогулянкового блоку коляски Camarelo Carera 2 в 1 так само регулюється від вертикального до горизонтального легко і абсолютно безшумно в 3-х положеннях. Для ніжок є спеціальний утеплений чохол, навіть взимку маляті буде тепло і затишно під час прогулянки.
Мами напевно оцінять зручну сумку куди можна скласти дрібниці і містку корзину для покупок.
В комплекті

-москітна сітка
-дощовик
-матрасик
-чохол від дощу
-чохол для ніжок
- сумка для батьків

Габарити коляски
- люлька: 85 см.
-висота ручки: 100 см.
-ширина шассі: 59 см.

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Camarelo (Камарело)
Наличие в наличии
Loock
На Клумбі 9 років