Columbia liftop 2 waterproof термоботинки ботинки зимние мужские непромокаемые оригинал 42 р/27.5 см

В наявності
Б/В
Термочеревики черевики чоловічі зимові водонепроникні Columbia Liftop II Waterproof.
Оригінал! У відмінному стані.
Чоловічі термочеревики черевики зимові Columbia Liftop 2 ідеальний варіант для використання на важких шляхах і під час холодів. При розробці цієї моделі було використано три найважливіші технології, розроблені брендом Columbia: Omni-Grip, Techlite та Waterproof. Також Columbia Liftop 2 забезпечили додатковим утепленням Omni-Heat для захисту від холоду, від зимової негоди, мокрого снігу та калюж.
Верхня частина повністю водонепроникна з натуральної шкіри з поліуретановим Techlite® покриттям та мембраною Waterproof створює прекрасний бар'єр проникненню води та забезпечує достатню зворотну повітропроникність та тепловий баланс. Герметичні шви для додаткового захисту.
Omni-Heat ізоляція підкладки та утеплювач із поліестеру для захисту від холоду, збереже тепло Вашого тіла, гарантуючи, що ступні та пальці ніг залишаться теплими під час рухової активності в умовах екстремальних температур.
М'який, зчленований текстильний комір з язичком для додаткового теплокомфорту, легкого та зручного використання.
Під час розробки підошви була використана технологія Techlite для забезпечення амортизації, гнучкості та довговічності. Спеціальний малюнок протектора, розташований на підметці Omni-Grip, забезпечує зчеплення з самими слизькими поверхнями.
Температурний режим – до -30ºC
Довжина устілки 27 см.

4f55

Розміри
42
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Columbia (Коламбия)
Наличие в наличии
Материал кожа натуральная
Утеплитель термо
Длина стельки (см) 27,00, 27,50
shoesland555
На Клумбі 9 роки
Більше 200 продажів