Екстравагантна ніжна сукня унікального голландського бренду dept. нова, з біркою.

В наявності
Нове
Екстравагантна ніжна сукня унікального голландського бренду Dept. Нова, з біркою.
Чудова жіноча сукня виконана з легкої віскозної тканини, з оригінальним комбінованим принтом,вона легка та повітряна. Виріз горловини округлий.Довгий рукав на еластичній однотонній манжеті. Резинка в поясі забезпечує ідеальну посадку та підкреслює талію, надаючи сукні жіночного та романтичного вигляду.Ліф ефектно доповнений рюшами.
Така сукня ідеально прикрасить Ваш образ та привнесе нотку легкості та невимушеності.

Розмір S
-довжина 86
- плечі 40
- пог 47
- пот 38-45 (талія на резинці)
-поб 60
-рукав 63

Cклад:
100% віскоза

Європейська марка DEPТ відома у всьому світі, як виробник екстравагантного одягу в дусі останніх віянь моди. Постійне вдосконалення та дотримання всіх сучасних змін модних традицій дозволяє компанії DEPT максимально продуктивно працювати над розширенням власної лінійки одягу всіх напрямків. Протягом одного сезону дизайнери та фахівці бренду DEPT здатні втілити в життя 4 основні та 4 флеш програми, які включають різноманітну стилістику та напрямок використання одягу. Такий підхід дозволяє самореалізовуватися всім, навіть найсміливішим, ідеям. Використання оригінальних підходів до розробки та проектування дизайну одягу дозволяє компанії DEPT займати лідируючі позиції на ринку екстравагантного одягу. Сучасні підходи та передові технології роблять одяг DEPT не тільки стильним і якісним, але й доступним на сьогоднішній день.
Основними перевагами оригінального одягу DEPT є сучасний модний фасон, пропорційний крій та унікальні деталі, які детально опрацьовуються перед початком виробництва.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
S
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Dept (Депт)
Наличие в наличии
Материал вискоза
Сезон лето
Стиль повседневный, нарядный
Производство Другие страны
Рукав длинный
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє