Дитяча пісочниця 27

В наявності
Нове
Опис товару:
Діти обожнюють грати в піску! Вони можуть годинами ліпити «пасочки», будувати башточки, копати тунелі, закопуватися в теплий пісочок і малювати на ньому мудрі картинки.
Всі ці заняття, як стверджують фахівці, благотворно впливають і на емоційний стан, і на фізичний розвиток дитини.
Ось тільки вміст громадських пісочниць у дворах багатоквартирних будинків часто залишає бажати кращого ... А без пісочниці цей сипучий матеріал і зовсім неможливо зберегти - він миттєво розноситися вітром, розмивається дощами і швидко забруднюється.
Так що якщо у вас є в родині малюки, ви напевно замислювалися про придбання власної пісочниці. Такий, наприклад, як дитяча пісочниця 27.
Ця пісочниця, створена провідними інженерами компанії «SportBaby», має класичну квадратну форму і покрита безбарвним лаком, що робить її універсальною для будь-якого вуличного дизайну. А високі бортики пісочниці 27 і регульована тентовая дах-навіс дозволяють максимально захистити її вміст в будь-яку погоду.
Зверніть увагу, що в цій моделі навіс змінює не тільки свою висоту, але і кут нахилу, що забезпечує захист малюка від сонця протягом всього дня. А після закінчення ігор служить зручною кришкою для пісочниці.

Особливості:
- має високі бортики.
- виготовлена з якісного матеріалу.
- екологічно чиста.

Характеристики:
Висота: 150 см
Ширина: 145 см
Довжина: 145 см
Матеріал: Сосна
Колір: Натуральне дерево
Виробник: SportBaby

Оплата та доставка:
Відправка товару здійснюється будь-яким, зручним для Вас, перевізником. Оплату за товар можна здійснити при отриманні, або ж по предоплаті на картковий рахунок. Оплата при отриманні можлива лише перевізником "Нова Пошта", будь-яким іншим перевізником - по 100% предоплаті.

Запрошую переглянути інші наші лоти. Вдалих покупок!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
NastiaK
На Клумбі 7 роки
Більше 20 продажів