Електричний молоковідсмоктувач medela swing

Під замовлення
Нове
Електричний молоковідсмоктувач Medela Swing – потужний, безшумний молоковідсмоктувач, який потрібно переважно на досить короткий термін, тому таку недешеву річ краще взяти в оренду, аніж витрачати великі кошти на його придбання. Компактніший у порівнянні з Medela Mini Electric та безшумний, його можна з легкістю використовувати в громадських місцях, та ідеально підходить для зціджування молока, якщо Вам довелося відлучитись і змушені використовувати молоковідсмоктувач поза домом.
Він ідеально підходить для систематичного зціджування, тому за допомогою нього можна збільшити лактацію. Medela Swing не пошкоджує сосків, та не призводить до появ тріщин.
Молоковідсмоктувач Swing, виробник Medela розробив нову технологію зціджування молочних залоз, відтворивши природнє смоктання дитини. Технологія двофазного зціджування - 2-Phase Expression На диску є функція стимулювання, тобто швидкого вироблення та надходження молока, а також фаза зціджування, яка дозволяє плавно, з комфортом регулювати силу збору молока від min до max. За допомогою цього молоковідсмоктувача можна до кінця зцідити молочні залози.
Працює як від батарейок, так і від мережі, дозволяючи вільно пересуватись та дарує більше можливостей для мами.

Характеристики
AlinaLove
На Клумбі 9 роки
2 продажі