Увлажняющий дневной крем для лица resurface dr. c. tuna, 50 мл.

В наявності
Нове
Унікальний денний зволожуючий крем із SPF 30, який легко вбирається шкірою та бореться з сухістю та ознаками старіння. Він забезпечує живий вигляд шкіри, захищаючи від сонця.

Склад Захист від ультрафіолету SPF30 Екстракт листя цикорію: рослинна активна речовина з клінічною дією, подібною до ретинолу, яка допомагає витончувати поверхню шкіри, сприяє її життєздатності та красі.

Шкіра виглядає оновленою і позбавленою найбільш помітних ознак старіння шкіри. Ніацинамід: допомагає зменшити появу плям на шкірі та помітно освітлює тон шкіри.

Екстракт Chlorella Vulgaris: багатий лютеїном природний антиоксидант, який допомагає живити і захищати шкіру від шкідливої ​​дії вільних радикалів. Це допомагає зменшити кількість зморшок і покращує якість шкіри.

гомосалат 7% Етилгексилметоксициннамат 5% Октокрилен 5% Бутилметоксидибензоїлметан 2% Вода/вода, цетиловий спирт, дикаприліл карбонат, каприловий/каприновий тригліцерид, екстракт листя ціхорію, гексиленгліколь, каприлілгліколь, гліцерилстеарат SE, феноксиетанол, цетилпальмітат, гексилдеканол соліацеріат, гексилдеканол, гексилдеканол, гексилдеканол /Тригліцерид капріну, олія насіння хеліантуса, екстракт хлорели звичайної, екстракт листя розмарину лікарського, ніацинамід, поліметилсилсесквіоксан, динатрій EDTA, ксантанова камедь, етилгексилгліцерин

1000280

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Farmasi (Фармаси)
Наличие в наличии
Производство Турция
Butik_online
На Клумбі 7 роки
3 продажі
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє