Класична бавовняна стрейчева сорочка у смужку культового шведського бренду gant.

В наявності
Б/В
Класична бавовняна стрейчева сорочка у смужку культового шведського бренду Gant.
Ефектна сорочка блакитного тону у смужку зробить образ дівчини неповторним і стильним, жіночим і водночас трохи скромним. Ця модель відповідає всім канонам суворого дрес-коду, в ній немає нічого зайвого. Модель виконана у класичному виконанні.У виробі довгі рукави, що закінчуються манжетом із застібкою на гудзик. Застібка представлена в ній на ґудзички спереду на традиційній планці.Низ виробу заокруглений. По спинці кокетка.Комфортний крій та класичний комір – все виглядає лаконічно та стримано.Крім того, річ універсальна та відмінно комбінується з будь-якою деталлю ділового одягу.

Розмір L.
-довжина 67
-плечі 40
- пог 48
-рукав 62

Склад:
97% бавовна
3% еластан

GANT – шведський бренд із традиціями, який починав із виробництва сорочок. Тепер в асортименті марки чоловічі та жіночі колекції. Ідеальний крій та якість сорочок, светрів та штанів утримує бренд GANT у статусі культового. Зараз продукцію під маркою Gant можна віднести до преміум класу повсякденного одягу та взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
L
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Gant (Гант)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Стиль повседневный, деловой
Производство Другие страны
Рисунок полосочка
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє