Чокер зірка перламутр натуральний гематит мушля білий пудровий бузковий золотий на шию

Під замовлення
Нове
Авторський аксесуар на шию - яскравий, привабливий, легкий, символічний та стильний. Двосторонній - з однієї сторони дві зірки, з іншої - одна (дивіться фото).

:exclamation:Пропозиція обмежена, запитуйте наявність перед оформленням замовлення., можлива заміна на інші кольори/форми при виконанні повторної роботи. Для уточнення пишіть у чат.

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляним) намистинами двох відтінків - пудровий (світло бузковий) з АВ ефектом та золотистий металік .
Грані намистин приємно виблискують під різними кутами.

:star2:Аксесуар доповнено білою перламутровою підвіскою в формі зірки (трапляються бороздки і вкраплення жовтуватого відтінку, що не є дефектом). Виготовлена з натуральних мушлів, яка гармонійно поєднується у дизайні з маленькою золотистою сталевою зірочкою. Така пара символічна і має подвійне значення. Може трактуватися як пара закоханих, що знайшли себе серед безлічі світів. Або як символ материнства і зародження нового життя.
Прикраса доповнена вставками з циліндричних перламутрових та пласких дископодібних намистин - з натуральних матеріалів (НЕ імітація).

Застібається виріб на омар (карабін) із ланцюжком-подовжувачем, що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

:sunny:Довжина чокера 33-38 см.

Потрібна інша довжина чи інший колір основних намистин? Намистини з мушлі у формі циліндра можуть бути в іншому відтінку.
Пишіть у приватні повідомлення .

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину
Склад: підвіска зірка та циліндричні білі намистини з натурального перламутру (мушлі), натуральний мінерал гематит, намистини кришталеві, вся фурнітура сталева, ювелірний тросик.

:sunny:Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Handmade (Хэндмейд)
Наличие под заказ
p_olena_handmade
На Клумбі 5 роки
Більше 20 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє