Star wars звездные войны храм джедаев теноо f7879 young jedi adventures tenoo jedi temple

В наявності
Нове
 Перенесіть ігровий час у далеку-далеку галактику з ігровим набором «Зоряні війни Теноо Храм джедаїв», у якому є 2 сторони ігрових просторів для уявних галактичних пригод!
Ця дошкільна іграшка для хлопчиків і дівчаток містить світло та звуки, а також дві фігурки Зоряних воєн заввишки (10 см) (Кай Яскрава зірка та навчальний дроїд), аксесуар Світловий меч, аксесуар Йода з голограмою та 3 аксесуари з каменю.
Дітям сподобається досліджувати всі функції, які пропонує цей ігровий набір, як-от лозу, що гойдається, класну кімнату, гірку з лозою, спальні, «плаваючі» камені та панелі для штовхання Сили, де джедаї, які тренуються, можуть практикувати свої навички.
Завдяки дизайну та декору, натхненному мультсеріалом «Зоряні війни: Пригоди юних джедаїв» від Disney+, цей ігровий набір стане ідеальним подарунком для дітей дошкільного віку.
Шукайте ще більше іграшок із колекції «Пригоди молодих джедаїв» Hasbro, як-от міні-фігурки та кораблі із «Зоряних воєн», щоб продовжувати пригоди!
(Додаткові продукти продаються окремо. За наявності.)
Продукти Star Wars виробляються Hasbro за ліцензією від Lucasfilm Ltd. Hasbro та всі пов’язані терміни є торговими марками Hasbro.

від 3 років

Характеристики
Состояние новое
Бренд Hasbro (Хасбро)
Наличие в наличии
Серии звездные войны
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє