Barbie манекен голова для причесок барби hmd78 color reveal deluxe styling head totally

В наявності
Нове
Манекени для укладки Barbie Totally Hair Deluxe перетворюють будь-яку кімнату на салон краси. Завдяки 22 аксесуарам, включаючи десять функцій зміни кольору, діти можуть створювати незліченну кількість зачісок.

У Барбі пряме світле волосся, висвітлене всіма неоновими кольорами веселки. Потенціал стилю безмежний, від зачісок і кіс до яскраво прикрашених образів.

Десять сюрпризів із зміною кольору включають зміну кольору губ, одне нарощування волосся зі зміною кольору та вісім плагінів із зображенням зірок і метеликів Color Reveal.

Покрутіть додаткові аксесуари Color Reveal у теплій воді, щоб побачити їхні справжні кольори. Потім занурте губку в крижану воду та проведіть по плагінах, щоб відкрити додаткову деталь дизайну.

Для більшої магії зміни кольору наповніть миску для фарбування волосся крижаною водою. Змочіть щітку та губку, потім проведіть по нарощеному волоссю та губам. Спостерігайте за зміною кольорів.

Доповніть настроювану пов’язку на голову, чотири шпильки, шість гумок для волосся та вісім зірочок і метеликів. Потім скористайтеся щіткою, що входить у комплект, щоб розчесати та повторювати години веселої укладання.

Шпильки та пов’язку на голову можна налаштувати за допомогою плагінів метелика та зірки Color Reveal, що заохочує дітей проявляти творчість і виражати власні художні почуття.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Just Play (Джаст Плей)
Наличие в наличии
Тип набор парикмахера
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє