Кава мелена lavazza qualita oro, 100% arabica 250 г, італія

В наявності
Нове
Ранкова кава з рутинного процесу може перетворитись на щось особливе з горням Lavazza Qualita Oro. Це купаж меленої кави середнього обсмаження та середньо-тонкого помолу зерен у залізній банці, що дозволяє зберігати насичений аромат та смак. Зібрана з екзотичних зерен арабіки з Центральної та Південної Америки, кава має легку солодкість, вишуканий фруктовий присмак та приємну кислинку.

Lavazza Qualita Oro - це один з найстаріших та найпопулярніших купажів кави Лавацца. Ця кавова суміш заслужено носить назву ""кавове золото"". Саме ретельний підбір зерен, способу їх просмажування та помолу дозволяє зберегти всі їх найкращі характеристики. Lavazza Qualita Oro створює ідеальний баланс між смаком та ароматом, що робить його одним з трьох найбільш популярних купажів Lavazza як в Італії, так і по всьому світі.

Якщо Ви шукаєте вишуканий та неповторний смак кави, Lavazza Qualita Oro - це те, що Вам потрібно. Завдяки своїй високій якості та неперевершеному смаку, вона стане улюбленою кавою для справжніх цінителів.

Вага: 250 г
Виробник: Італія

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Lontana
На Клумбі 7 років
4 продажі
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє