Куртка salewa vishnu sw mix softshell. розмір м

В наявності
Б/В
Стан ідеальний (б/у)
Фото реальні
Розмір вказано М (10) 44

Довжина – 64/69 см
Плечі – 41 см
ПО грудей – 50 см
ПО талії - 42 см
ПО стегон - 50 см
Рукав від плечового шва – 65 см
Рукав внутрішній шов - 51 см
Рукав від горловини – 76 см

Легка, жіноча, вітрозахисна куртка Salewa Vishnu SW Mix із мембраною Stormwall, розроблена для альпінізму та скітура. Виробник заявляє чудові «дихаючі» та водовідштовхувальні властивості, властиві всім «софтшеллам» високого класу.

Область застосування виходить далеко за межі позиціонованих.

Сказати, що вона, крім своєї високої функціональності, ще й витончена, отже, нічого не сказати. На нашу думку, переважна частина жіночого населення пішла б у гори лише для того, щоб мати моральне право носити такі речі.
Зовнішня поверхня куртки – непродувний, легкий та еластичний матеріал, стійкий до стирання. Усередині – м'який ворс, що зігріває.

Дизайнери постаралися, щоб зносостійкий Ripstop, що посилює плечі і лікті, не обтяжував модель, а навіть надавав їй додатковий шарм.

Для зручності доступу три кишені розташовані на фронтальній частині куртки вище за пояс рюкзака. Блискавки кишень проклеєні стильними кольоровими смужками. Кишені сітчасті, тому їх можна використовувати для вентиляції. У рукавах є внутрішні манжети, що запобігають задуванню, та затяжки на липучці. Звужений крій передпліччя зручний під час роботи в обмеженому просторі. На внутрішній поверхні рукава області манжети – зміцнюючий шар. Модель має трохи подовжений крій спини, що є неоціненним у зимових виходах. Внизу куртки йде кругова стяжка з фіксаторами.

Фронтальна блискавка посилена планкою. Планка вшита таким чином, що замочок блискавки при застебнутому комірі не натирає підборіддя і не холодить обличчя.

Розміри
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Материал полиэстр
Сезон демисезон
Производство Другие страны
Застежка молния
Капюшон нет
Тип куртка, парка, пуховик, бомбер, косуха, спортивная, стеганая, удлиненная, аляска, лыжная
shakhnina
На Клумбі 12 роки
Більше 100 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє