Легкий заспокійливий крем для обличчя hyggee relief chamomile cream пробник

В наявності
Нове
Легкий заспокійливий крем на основі Ромашки та рослинних екстрактів Hyggee Relief Chamomile Cream допоможе наситити шкіру живлющою вологою й відновити гідроліпідний баланс шкіри, надає заспокійливу дію, зміцнює захисний бар'єр, пом'якшуючи шкірний покрив.

Чудово підходить для догляду за зневодненою жирною, комбінованою шкірою, що характеризується надмірним виробленням шкірного себуму.

Ніжна гелеподібна текстура засобу легко вбирається, не залишаючи жирного блиску або липкості після нанесення.

Комплекс Triple Moisture Care зумовлює інтенсивну та тривалу зволожувальну дію засобу завдяки вмісту — Гіалуронової кислоти, яка має дуже високу поглинальну здатність, вона притягує, як магніт, і утримує молекули води в глибших шарах шкіри, завдяки чому вдається заповнити водний баланс.
А також Сквалан (10,000ppm), отриманий з екстракту органічних оливок, який допомагає запобігти втраті вологи в шарах шкіри, утворюючи на поверхні епідермісу невидимий захисний шар.
Завдяки цьому шару він "запечатує" вологу надовго в глибоких шарах дерми та запобігає її зневодненню.
Насичені склад містить 75% Екстракту квіток ромашки, азулен, сквалан, понад 6 рослинних екстрактів, який чудово живлять, зволожують і заспокоюють подразнену шкіру.
Екстракт ромашки чудово заспокоює, й більше, насичує шкірний покрив вологою.
Азулен — це натуральний компонент ефірної олії, отриманої з квіток ромашки аптечної, швидко та дієво знімає подразнення на шкірі, забезпечує додатковий антибактеріальний ефект, а також сприяє зволоженню епідермісу.
Особливо розроблений комплекс Green Calming Complex, що містить екстракти Центели Азійської, Портулаку, Азіатикосид, Мадекасозид, Азіатикову та Мадекасову кислоту, надають яскраво виражену заспокійливу та загоювальну дію, швидко внімаючи запалення, почервоніння та неприємне відчуття свербіння. Комплекс допомагає зміцнити захисні функції, пом'якшує й дарує шовковистість шкірному покриву.

Продукт НЕ містить: синтетичних барвників та ароматизаторів. Ніжний, заспокійливий аромат і жовтий колір продукту зумовлюється вмістом екстракту ромашки в основі складу.

Усі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.

➡ Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на останньому етапі догляду за шкірою.

:white_check_mark: Пробник: 1 мл.

Состав: Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Propanediol, Glycerin, Water, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Powder, Butylene Glycol, Carbomer, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Portulaca Oleracea Extract, Cynanchum Atratum Extract, Beta-Glucan, Madecassoside, Sodium Guaiazulene Sulfonate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Asiaticoside, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє