Ефектна високої якості сукня-сорочка преміального бренду з німеччини marc cain.

В наявності
Нове
Ефектна високої якості сукня-сорочка преміального бренду з Німеччини Marc Cain. Стан нової речі, сток.
Сукня-сорочка - це той предмет гардеробу, який люблять жінки у всьому світі. З його допомогою можна легко створити безліч унікальних образів, які підкреслять ваш стиль та відчуття актуальних тенденцій.
Модель приталеного силуету, з класичним коміром та застібкою на блискавку по всій довжині виробу.Ефектно доповнена бічними кишенями з застібкою на блискавку, накладними з клапанами на грудях та парикрашена декоративним рядком. Виконана з приємної у використанні змішаної тканини- бавовни та нейлону.
Стилізація з сукнею-сорочкою надасть вам багато жіночності та підкреслить красу вашої фігури.Все, щовам потрібно зробити, це підібрати решту нарядів так, щоб підкреслити свої переваги.

Розмір М.
-довжина 111
-плечі 38
- пог 44
-пот 40
- поб 50

Склад:
53% бавовна
47% нейлон

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.
Сьогодні Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміум-класу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині.Брендові вироби виготовляються в Німеччині з використанням сучасних технологій, які не шкодять довкіллю. А тому вони відрізняються високою якістю крою, швів та декоративних деталей. Для створення трикотажних кофтин виробники застосовують спеціальні 3D в'язальні машини, які за одну операцію здатні зв'язати готовий виріб без швів. А барвисті принти, які не рвуться і не ламаються, з'являються на світ завдяки струменевому друку та спеціальним барвникам.
Колірна палітра брендових виробів досить широка, починаючи з чорної класики, і закінчуючи пастельними та яскравими фарбами. Особливу увагу Marc Cain приділив також квітковим, абстрактним, тваринним та іншим оригінальним принтам.
Бренд Marc Cain створений для впевнених, цікавих та відкритих жінок, які мешкають тут і зараз, виражаючи себе через те, що вони носять. Речі бренду гармонійно поєднують в собі естетику, мистецтво, невимушеність, відмінну якість та високий комфорт у носінні.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
L
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Marc Cain (Марк Кеин)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Сезон лето
Стиль повседневный
Производство Другие страны
Длина ниже колена
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє