Barbie барби с сюрпризами пижамная вечеринка 2023 hry15 cutie reveal cozy sleepover colour change

В наявності
Нове
Подарунковий набір Barbie Cutie Reveal Slumber Party подарує вам стільки цікавого для ночівлі - ще 35 сюрпризів включають 2 ляльки, 2 домашніх тварин, зміну кольору тощо.

Відкрийте для себе ляльок Barbie ´Brooklyn´ і Barbie ´Malibu´ Cutie Reveal — зніміть плюшеві голови єдинорога та панди та витягніть ляльок зі спальних мішків, щоб побачити їхню піжаму Cosy Cute Tees.

Відкрийте таємничі сумки та знайдіть модні аксесуари на нічну тематику та сюжетні речі, зокрема фігурки домашніх улюбленців міні-єдинорога та панди, переверніть плюшеві голови костюмів, щоб створити затишні ліжка для домашніх тварин і солодкі сни.

Використовуйте крижану воду, щоб активувати мерехтливий зірковий макіяж на обличчі ляльок і «відкрити» очі маленьким улюбленцям — використовуйте теплу воду, щоб змінити їх і повторіть знову.

Надихайте на створення стилю та розповідання історій — беріть попкорн і дивіться фільми, укладайте довге волосся ляльок за допомогою гребінця та пов’язок із вушками тварин, закладайте міні-домашніх улюбленців у їхні спальні мішки та дозвольте фантазії мріяти.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Mattel (Маттел)
Наличие в наличии
Комплектация кукла
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє