Ментоловий скраб-пілінг для шкіри голови top beauty menthol hair scrub 250 ml

В наявності
Нове
Скраб-пілінг для шкіри голови з ментолом та олією м'яти Top Beauty - це інноваційний продукт, розроблений спеціально для глибокого очищення шкіри голови. Завдяки унікальній формулі з ментолом та олією м'яти, скраб забезпечить вам приємне відчуття чистоти, свіжості та прохолоди. Олія м'яти допомагає боротися з лупою і ламкістю волосся, а масло насіння бавовни робить волосся гладким, шовковистим, надає відчуття легкості і сили. Кератин утримує вологу і живить волосся, сприяючи його зростанню та зміцненню.

Скраб-пілінг з м'ятою від Top Beauty має ряд переваг:
Ефективно очищає шкіру голови, звільняючи її від накопиченого жиру, забруднень та ороговілих клітин. Це сприяє покращенню кисневого обміну у волосяних цибулинах та стимулює зростання волосся.
Регулює роботу сальних залоз, допомагаючи запобігти надмірній продукції шкірного жиру.
Активні компоненти, такі як ментол та олія м'яти, зменшують лущення та подразнення шкіри голови, а також заспокоюють її.
Скраб піднімає волосся біля кореня, забезпечуючи бажаний об'єм та блиск.
Спосіб застосування: нанесіть скраб на вологе волосся в прикореневій зоні і масажуйте його кінчиками пальців, ретельно розтираючи по шкірі. Потім ретельно змийте водою. При необхідності можна промити волосся шампунем.

250 ​​мл.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє