Rainbow high радужные девочки набор одежды высокая мода fashion packs outfit

В наявності
Нове
НАДИХАЄ ДІТЕЙ БУТИ ТВОРЧИМИ: Вперше діти можуть подовжити час гри за допомогою модних наборів Rainbow High. Модні набори представлені в 6 різних надихаючих темах: День басейну, Бадьорість Ралі, Танцювальна вечірка, Скейт-соціальний концерт, Балетний концерт, Ночівля.
До кожного модного набору входять речі, необхідні для лялькового гардеробу (мода + взуття) і цікаві аксесуари. А різні модні пакети можна змішувати та поєднувати, щоб створити ще більше оригінальних історій.
Кожен із 6 унікальних модних наборів включає в себе повне вбрання, взуття та тематичні аксесуари. І вони підходять для всіх 11-дюймових ляльок Rainbow High і більшості модних ляльок, ідеально надихаючи вас грати знову і знову.
ТЕМА БАСЕЙНУ: Розваги під сонцем! Модний набір включає купальник, покривало з різнокольоровим малюнком, рожеві туфлі на підборах, рожеву сумочку, веселкові сонцезахисні окуляри та кокосовий напій.
PEP RALLY: Давайте, команда! Модний набір містить барвисте вбрання для вболівальників RH, відповідні кросівки, 2 помпони, райдужний пінопластовий палець і пляшку води.
ТАНЦЮВАЛЬНА ВЕЧІРКА: для танцювальної вечірки найкращий час. Модний набір включає чарівне рожеве танцювальне плаття, туфлі на підборах рожевого кольору, подарунковий гаманець із коробочкою, сережку-гачок і палетку з 2 пензликами в тон.
SKATE SOCIAL: Давайте на набережну! Набір Fashion Pack включає махровий топ і шорти в тон, роликові ковзани з колесами, пару шкарпеток, рюкзак і навушники.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Mga (мга)
Наличие в наличии
Тип одежда
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє