Ігровий набір my little pony санні старскаут sunny starscout

В наявності
Нове
Трохи пошкоджена упаковка

Познайомтесь із Санні Старскаут: земний поні з бухти Моретайм!
Санні цікава, заповзятлива і сповнена рішучості зробити світ кращим. Створюйте пригоди з Story Scenes Mix та Make Sunny Starscout.
Включає шарнірну фігурку помаранчевого поні Sunny Starscout розміром 7,5 см з формованим рожевим волоссям. Постачається з більш ніж 25 предметами, у тому числі кумедними аксесуарами для дітей, які можна налаштувати самостійно. Використовуйте 2 контейнери з компаундом, що додаються, щоб створити уявні смузі! Покладіть склад у насадку блендера і обертайте його. Розлийте його по чашках для смузі з кришками та соломинками і додайте фруктові аксесуари, щоб створити яскраві ласощі. Використовуйте увімкнену фонову сцену, щоб уявити, що Санні продає смузі зі свого візка, що рухається.
Окрім того, зверніть увагу на іграшку з фільму Story Scenes Critter Creation Izzy Moonbow. Стане чудовим подарунком або заняттям декоративно-ужитковим мистецтвом для дівчаток та хлопчиків віком від 5 років і старше.
Зробіть смузі
Покладіть склад у насадку блендера і обертайте його. Потім розкладіть його по чашках і покладіть зверху уявні фруктові аксесуари, щоб вийшов уявний смузі.

Сцени із мультфільма
Поставляється із сюжетною сценою, яку можна використовувати як тло для творчої гри та створення сцен, натхнених фільмом.

Більше 25 аксесуарів
Включає фігурку, (25) аксесуарів, (2) контейнера по 1 унції та (1) лист з наклейками. Включає візок для смузі, роликові ковзани, аксесуар для блендера та багато іншого

Характеристики
Состояние новое
Бренд My Little Pony (Май литтл пони)
Наличие в наличии
Natalo4ka_i
На Клумбі 8 роки
Більше 90 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє