Набір для регенерації волосся з чорною ікрою zenix/415201

В наявності
Нове
Інноваційна програма на основі чорної ікри та кератину Zenix розроблена для інтенсивної регенерації всіх типів волосся. У найкоротші терміни вона подарує вам повністю відновлене, м'яке та блискуче волосся вашої мрії!

Дорогоцінний екстракт чорної ікри містить велику кількість білка, амінокислот, вітамінів та мінералів, користь яких для прядок безцінна. Саме чорна ікра є найкращим компонентом для інтенсивного відновлення пошкодженого й тьмяного волосся, вона піклується про шкіру голови, швидко покращує структуру кожної волосини, пом’якшує й відновлює дійсно приголомшливий блиск.

Кератин у складі відповідає за міцність коренів волосся, його еластичність та здоровий вигляд, а також підсилює відновлюючі властивості чорної ікри.

Гелевий еліксир в ампулах, що входить до складу набору, буквально оживляє локони та наповнює їх вражаючим блиском, посилюючи живильну дію крему завдяки чорній ікрі у складі. Відновлюючий крем із кератином і поживними компонентами забезпечує розкішний догляд за вашим волоссям, а також відчутно зміцнює корені за регулярного використання.

ДО НАБОРУ ВХОДЯТЬ:

• Відновлюючий крем для волосся з кератином, 500 мл

• Гелевий еліксир для волосся з чорною ікрою, 10 шт. по 8 мл

• Миска для змішування, 1 шт.

• Ложка для розмішування, 1 шт.

Рекомендується проводити процедуру 1 раз в місяць.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання після миття голови очищаючим шампунем підсушити волосся наполовину (за допомогою рушника або фена). Перед початком процедури вдягти рукавички. У мисці для змішування змішати за допомогою ложки для розмішування 8 мл гелевого еліксиру (1 ампула) з приблизно 50 мл відновлюючого крему (1 ложка з набору). Розподілити отриману суміш по всій довжині волосся за допомогою гребінця з дрібними зубчиками. Зачекати 45 хвилин після нанесення, тримаючи голову в теплі (наприклад, під шапочкою чи плівкою) або час від часу підігріваючи волосся феном. Після цього ретельно промити волосся теплою водою і повністю висушити феном. Рекомендується підбирати кількість суміші в залежності від довжини й стану волосся, змішуючи та наносячи її поступово (спочатку підготувати суміш з 1 ампули еліксиру та 50 мл крему, нанести на волосся та, у разі необхідності, якщо отриманої суміші виявиться недостатньо, підготувати наступну порцію). Для дуже довгого або сильно пошкодженого волосся може знадобитися до 4-х порцій суміші.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Турция
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє