Настільна витяжка для манікюру/пилосос/уловлювач пилу

Під замовлення
Нове
Настільна витяжка для манікюру
Настільний уловлювач пилу Призначений для збору пилу при проведенні процедур щодо нарощування і корекції нігтів. Дуже зручний в якості підставки для рук.
Розміри (ВхШхГ): 10,5х20х23
Змінні мішки для збору пилу легко змінюються і стираються. В комплекті 2 мішка для пилу.
Колір: білий
Виробник: Китай (під контролем YRE)
Потужність: 20 Вт
Витяжка для манікюрного столу (або манікюрна витяжка) є просто необхідним і нічим незамінним обладнанням для будь-якого кабінету майстри манікюру. Витяжка (пилосос) призначена для збору пилу, що утворюється при обробці натуральних і штучних нігтів і шкіри. Зручна практична підставка під руки майстра і клієнта.Відмінне рішення для зменшення впливу пилу на майстра і клієнта. Виготовлена з високоякісного пластику, відрізняється особливою міцністю. Одночасно є підлокітником для рук клієнта. Верхнє покриття можна мити.
Оснащений спеціальним пристроєм, що зменшують рівень шуму при високих швидкостях обертання вентилятора.
У верхню частину мішка вшита гумка, яка щільно прилягає до вентилятора, не дозволяючи пилу мимовільно вилітати з пилозбірника під час роботи пилососа.
Сам мішок виготовляється з спеціального нетканого матеріалу, який влаштований таким чином, щоб вільно пропускати повітря, і при цьому затримувати пил.
Пилосос має сучасний дизайн форма якого виконана у формі «будиночка», ідеально утримує руки клієнта і розміщує їх так, як це зручно майстра з нарощування нігтів.
Дуже зручний пиловловлювач компактних розмірів !!!Не займає багато місця.
Стан новий

Характеристики
Tooffi
На Клумбі 10 років
Більше 20 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє