Стильний джемпер оверсайз популярної британської марки new look.

В наявності
Б/В
Стильний джемпер оверсайз популярної британської марки New look.
Компанія New look пропонує одяг для дівчат та молодих людей, які прагнуть бути неповторними та яскравими, для яких важливі стиль та свобода самовираження.
Джемпер вільного крою оверсайз. Нетиповий і дуже жіночний варіант моделі - універсальна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної дівчини. Модель лаконічного крою у фактурному, еластичному переплетенні має акцентний виріз V-подібної форми попереду та на спинці.Виріб з заниженою лінією плеча ідеально підійде під будь-який тип фігури.Головна родзинка виробу-оригінальне переплетіння по спинці по всій довжині джемпера. Кофточка виконана з ніжного акрилового трикотажу, дуже м'якого на дотик.
В такому стильному джемпері Ви будете почуватись максимально комфортно та зручно.

Розмір S.
-довжина 65
- пог 55
-рукав від горловини 70

Склад:
100% акрил

New look являє собою популярну британську марку, відому на весь світ, більшість нових колекцій цього бренду розлітається з прилавків, немов гарячі пиріжки.New look займається випуском стильного високоякісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та, звичайно ж, дітей.
Головне те, що одяг брендуNew look недорогий і доступний; розрахований, насамперед, на покупців із середнім рівнем доходу. При виготовленні одягу, взуття та аксесуарів бренд використовує тільки натуральні тканини, шкіру, ультрамодні камені і т.д. New look – дивовижна торгова марка, яка за короткий проміжок часу змогла залучити до себе покупців по всьому світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
S
M
L
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд New Look (Нью Лук)
Наличие в наличии
Сезон демисезон
Стиль повседневный
Производство Другие страны
Застежка без застежки
Рисунок без узоров
Капюшон нет
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє