Омега-3 premium fish oil омега 3

Під замовлення
Нове
Омега-3 (Omega-3 Premium Fish Oil) від California Gold Nutrition - це природний концентрат риб´ячого жиру, отриманий відповідно до суворих стандартів якості. У процесі виробництва ця добавка проходить кілька стадій перевірки якості, у тому числі і на рівень потенційно небезпечних забруднюючих речовин (важких металів, хімікатів, токсинів та ін.). Для виготовлення БАДу використовується ціле тіло риб, що вважається кращим, ніж застосування однієї печінки.
Виробник: California Gold Nutrition, США
Форма випуску: 240 капсул
Вік: 18+
Не містить:
Молока, сои, яєць, ракоподібних, горіхів, арахісу, пшениці, сої або клейковини. ГМО.
Функціональна дія: Омега-3 - це корисні жирні кислоти, що належать до класу поліненасичених.
Їхнє природне джерело — деякі види жирів, такі речовини не синтезуються в організмі людей.
Омега 3:
Це цілих 11 кислот, які стабілізують густоту крові, знижують ризик виникнення тромбозів, допомагають уникнути інфаркту. Поліпшують еластичність судин, додають тонусу судинної стінки. Нормалізують структуру судинного ендотелію, знижують ризик спазму судин. Стабілізують ліпідний склад крові: допомагають нормалізувати рівень шкідливих фракцій холестерину — ЛПНГ чи ліпопротеїдів низької щільності. Позитивно впливають на міцність кісткової тканини, сприяють засвоєнню кальцію. Додають судинам еластичності, виконують функцію мастила для безпроблемного руху компонентів суглоба. Мають онкопротекторні властивості. Знижують ймовірність розвитку пухлин, у тому числі раку грудей та прямої кишки. У великій кількості містяться в тканинах головного мозку, а також в еякуляті та сітківці ока. Вкрай необхідні для повноцінної когнітивної функції та гарного зору. Забезпечують швидку доставку енергії до тканин мозку, підвищують розумові здібності, покращують сприйняття та зберігання інформації. Виконують функцію основного джерела життєвої енергії для всіх клітин. Утримуються у складі клітинних мембран у кожному куточку людського тіла. Позитивно впливають на імунний статус. Допомагають придушити надлишковий запальний процес. Роблять шкіру та волосся зволоженими та еластичними. Забезпечують здоровий розвиток плода — необхідні для повноцінного розвитку мозку, зорової системи, статевих залоз та інше
Показання до прийому:
Профілактика та терапія серцево-судинних хвороб (атеросклерозу, гіпертонії, ІХС — ішемічної хвороби серця, порушень серцевого ритму, інфаркту та ін.) Хвороби нервової системи (порушений мозковий кровообіг, ішемія та інсульт, порушення розумового розвитку, нейродегенеративні хвороби). Аутоімунні порушення (цукровий діабет 1 типу, ревматоїдний артрит, хвороба Крона та ін.). Алергічні хвороби (сезонний або цілорічний поліноз, астма, дерматит). Ендокринні порушення (цукровий діабет 2 типу, ендометріоз, синдром полікістозних яєчників, хвороби щитовидної залози). Психо-емоційні порушення (депресивні стани, постійні стреси, підвищена тривожність, перепади настрою). Дерматологічні хвороби (себорея, екзема, псоріаз, акне). Суглобові захворювання (дегенеративні зміни суглобів). Офтальмологічні хвороби (катаракта, глаукома). Зниження ризику виникнення злоякісних пухлин. Застосування: Приймати 2 м´які желатинові капсули на день разом з їжею або без неї. Найкраще приймати відповідно до вказівок кваліфікованого лікаря.
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість компонентів.
Застереження: При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.
Оплата на карту
Доставка УП, НП

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
Natikk23
На Клумбі 11 роки
Більше 60 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє