Зручне тепле худі на флісі прогресивного шведсько бренду peak performance

В наявності
Б/В
Зручне тепле худі на флісі прогресивного шведсько бренду Peak Performance
Освіжіть свій стиль з теплим спортивним худ на флісі. Дизайнерська технологія робить його неповторним, а додаткові шви додають незвичайності. Кишені додають функціональність. Модель зі спущеною лінією плеча та манжетою по низу виробу і рукавах. На кишені – декоративна нашивка. Спинка без конструктивних елементів. М'яка та тепла бавовняна тканина на флісі забезпечує комфорт у будь-яку погоду.
Це ідеальний вибір для активного способу життя, де стиль зустрічається із зручністю. Підніміть свій стиль на новий рівень з цим теплим спортивним худі!

Розмір M.
-довжина 69
- пог 50
-рукав від горловини 62

Склад:
80% бавовна
20% поліестер

Peak Performance - популярний та прогресивний шведський бренд, який пропонує функціональний одяг для катання на лижах, фізичних вправ та повсякденного життя, а також є одним із провідних брендів Скандинавії спортивного одягу. Компанія Peak Perfomance була заснована у 1985 році у шведському гірськолижному курорті Оре, коли два лижники вирішили зайнятися виробництвом ідеального на їх погляд одягу для лижного спорту. У 1980 і 19990 бренд був здебільшого орієнтований на професійних лижників. Але сьогодні Peak Perfomance виробляє не тільки високоякісний одяг для гірськолижного спорту, але й усілякий одяг, включаючи літній, для активного відпочинку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Peak Performance (пик перфоманс)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Сезон демисезон
Стиль повседневный, спортивный
Производство Другие страны
Застежка молния
Капюшон есть
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє